training leidinggeven voor young professionals careerwise nieuwsgierig leiderdschap ballpen-beard-blur-1076801

Training Leidinggeven voor Young Professionals – de kracht van nieuwsgierig leiderschap

Wie ben jij als (toekomstig) leider? Hoe trouw ben je aan je eigen waarden, talenten en ambities? Haal jij het beste uit jezelf en je omgeving?

De training Leidinggeven voor Young Professionals begint met nieuwsgierig zijn naar jezelf en anderen. Door authentiek en oké te zijn met jezelf, anderen en open te staan voor nieuwe inzichten ten aanzien van je rol als leider. Tijdens de training leidinggeven voor millennials leer je op een andere manier begeleiden en beïnvloeden. Je vergroot je impact in je organisatie en in de maatschappij.

Programma Training Leidinggeven voor Young Professionals

 • Behoeften-management
 • Inventariseren van jouw eigen behoeften
 • De belangrijkste leiderschapsstromen van dit moment
 • Aanspreken, aansturen & beïnvloeden
 • Oefenen met je leiderschapsstijl
 • Rollen & contact
 • Erkennen van jezelf en de ander

Resultaat Training Leidinggeven voor Young Professionals

 • Je hebt kennisgemaakt met belangrijke leiderschapsstromen zoals situationeel, authentiek en dienend leiderschap
 • Je hebt handvatten om leiderschapsproblemen in het moment, op de werkvloer, effectief aan te pakken
 • Je hebt kennisgemaakt met de kracht van leidinggeven in het hier en nu
 • Je herkent je eigen (leiderschaps-)patronen beter en hebt tools waarmee je kunt bijdragen aan je eigen groei en die van anderen
 • Je hebt zicht op je volgende stap en neemt een roadmap mee naar huis voor jouw eigen persoonlijk leiderschap

Wie is jouw trainer?

Loekie Cornelissen

Loekie Cornelissen is ruim 15 jaar trainer, (team)coach en procesbegeleider. Ze is nieuwsgierig, flexibel en betrokken. Na haar studie sociale- en oganisatiepsychologie ontwikkelde ze zich in populaire modellen en stromingen als Covey, Servant Leadership, Big Five, Blanchard, Systemisch werk, RET, NLP & TA. Loekie spreekt je aan op wat je doet en teweegbrengt. Met respect, maar tegelijk laat ze jou je grenzen verkennen. Zo kan je het beste uit jezelf halen – als organisatie of als persoon, op de werkvloer of op directieniveau. Met haar enthousiasme maakt ze mensen enthousiast voor verandering. Omdat een training alleen werkt als mensen er plezier in hebben.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

Vraag een offerte aan of stel je vraag:

*Door het inzenden houden we je voortaan op de hoogte van onze nieuwste trainingen: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).


Onze klanten

Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...