training-schijt-aan-alles-ik-hou-van-mij-pexels-photo-256621

Training Schijt aan Alles, Ik Hou van Mij!

Hoe ziet jouw ideale plaatje van jezelf eruit? Je wilt het goed doen, veel bereiken en geliefd worden. Daar doe je van alles voor. Maar hoe kun je ook genieten van wie jij al bent?

Programma Training Schijt aan Alles, Ik Hou van Mij!

Tijdens deze Training Schijt aan Alles, Ik Hou van Mij! ga je pijnlijk confronterend, maar ook liefdevol naar jezelf kijken. Je leert meer schijt te hebben en trots op jezelf te zijn.

Resultaat na deze Training Schijt aan Alles, Ik Hou van Mij!!

  • Je snapt beter waarom je soms zo streng voor jezelf bent
  • Je maakt jezelf los van beknellende gedachtes
  • Je leert je vrijer en spontaner te uiten
  • Je vindt jezelf leuk gezelschap

Wie is jouw trainer?

Marcelle Arriëns

Marcelle Arriëns is sinds 2012 young professional trainer, trainingsacteur en coach. Ze specialiseerde zich de afgelopen jaren in leren en ontwikkelen bij young professionals. Ze ontwikkelde speciaal voor deze doelgroep Persoonlijk Leiderschap trajecten, trainingsprogramma’s en online learnings die aansluiten op een manier van leren die de young professional van nu het liefst wil.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Generatie-Y en Millennials.

Interesse?

*Door het inzenden houden we je voortaan op de hoogte van onze nieuwste trainingen: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).


Onze klanten

Al onze trainingen bieden we ook op maat aan voor organisaties. De afgelopen tijd werkten wij onder andere voor young professionals van Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, LUMC, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 


Verhoog je werkplezier
en voorkom onnodig energieverlies.
Nieuwsgierig hoe jij dat doet? Wij ook!

Daarom doen we onderzoek. Doe je mee (<5 min)?

Vul de vragenlijst in

Door het invullen krijg je direct nieuwe inzichten over jouw energiegevers en energievreters. Lees meer…

Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...