Workshop- millennials werven zo doe je dat bestfriends-brunette-couch-1484661

Workshop: millennials werven, zo doe je dat! – over het binden en boeien van jong talent

Binden en Boeien van Talent. Oude taal, voor een nieuwe generatie. Maar hoe spreek je ze wél aan? Net als veel andere organisaties ben je bij het werven van millennials op zoek naar Young Professionals die het verschil kunnen én willen maken voor jouw organisatie. Die vernieuwing brengen zonder zich aan te passen aan de bestaande manier van werken. Die snel groeien maar zich ook onderdeel voelen van al het werk wat er gedaan is door de mensen vóór hen. Die zich snel thuisvoelen en daarom ook lang blijven.

Careerwise deed onderzoek onder 3300 millennials. In deze Workshop Millennials Werven bieden we in sneltreinvaart al onze millennial-expertise in toegepaste vorm aan. Je leert aansluiten bij de generatie in taal, vorm en aanbod. Je leert welke kritieke componenten onmisbaar zijn in jouw talentontwikkelingsprogramma en past deze meteen toe in je wervingscampagne en je programma-aanbod.

Voor wie

Je bent Recruiter of Talent Manager en verantwoordelijk voor de werving, selectie en begeleiding van jonge talenten. Je bent op zoek naar een manier om je aanbod te vernieuwen en meer aan te laten sluiten bij de jong generatie van nu, de millennials.

Programma Training Millennials Werven

  • Introductie en Kennismaking
  • Door de Ogen van de millennial
  • Kritieke componenten voor de werving en je talentontwikkelingsprogramma
  • Bestaand programma: wat mag weg, wat mag erbij
  • Korte ronde: wie gaat wat veranderen

Resultaat Training Millennials Werven

Na afloop van deze training heb je grote en kleine, praktische verander mogelijkheden voor je wervingscampagne en het talentontwikkelingsprogramma of traineeship van je organisatie.

De Trainer

Iro Evangelou

Iro Evangelou is programma-ontwerper en lead-trainer bij Careerwise. Ze studeerde organisatie en klinische psychologie en studeerde af op transfer van training. Zij is naast coach gecertificeerd psychotherapeut. Al ruim 15 jaar begeleid zij Young Professional programma’s waarvan zij de meeste zelf heeft ontworpen, zoals haar eigen open programma: Project GELUKt. "Het leven is te kort om te doen wat de buitenwereld van je verwacht. Waar ik gelukkig van word is millennials helpen hun potentieel te benutten, de stap te zetten richting hun unieke levensbestemming, met lef maar ook met aandacht voor talent en innerlijke wijsheid.”

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

Vraag een offerte aan:

Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

*Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).Millennials en werk

Onze klanten

Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...