workshop personal branding voor young professionals careerwise adult-beautiful-beauty-1094020

Workshop Personal Branding voor Young Professionals

Vind jij het tijd om de wereld te laten zien wat je waard bent? Te laten weten waarom ze jou moeten hebben? Dan is de workshop personal branding voor Young Professionals iets voor jou.

In deze workshop kijk je naar jezelf als een echt merk en versterk je jouw imago. Je leert jezelf positioneren als een onmisbare kracht. Je formuleert en presenteert unieke kwaliteiten voor een onvergetelijke indruk, online en offline.

Programma van de training personal branding

  • Maak van jezelf een sterk merk
  • Jouw merkbelofte: wat heb jij te bieden?
  • Tips voor Personal Branding
  • Online marketing en social media
  • Jezelf zakelijk overtuigend online presenteren

Resultaat van de training personal branding

  • Je hebt een visie op wie je zakelijk bent en wat je wilt communiceren
  • Je kent jouw toegevoegde waarde en kunt deze doorvertalen naar een overtuigende (online) communicatiemiddelen.
  • Je weet jezelf vanuit de inhoud zichtbaar te maken in je netwerk
  • Je weet jezelf als deskundig te positioneren

Wie is jouw trainer?

Otteline Asselbergs

Otteline Asselbergs is oprichter van Young People Coaching en schrijfster van 'Hoe vind ik de baan die bij mij past'. Ze helpt Young Professionals ontdekken 'wat je belangrijk vindt in werk' en begeleidt bij het vinden van 'de baan die echt bij je past' door middel van individuele coaching, workshops en presentaties.

Otteline Asselbergs is oprichter van Young People Coaching en is gespecialiseerd in de loopbaanvraagstukken van millennials. Ze heeft inmiddels honderden young professionals begeleid. Variërend van Waar ben ik goed in? en Hoe vind ik een leuke baan? tot aan het vergroten van zelfvertrouwen en overwinnen van een burn-out. Otteline is tevens auteur van het praktische loopbaanboek Hoe vind ik de baan die bij mij past? Otteline is als coach is eerlijk, gevoelig, resultaatgericht, positief, kritisch en betrouwbaar.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

Vraag een offerte aan:

Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

*Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).Millennials en werk

Onze klanten

Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...