training slim je doelen behalen careerwise millennials young professionals adult-background-beard-941693

Workshop: Slim Je Doelen Behalen – reken af met voornemens, ga het doen!

Heb jij doelen die je niet realiseert of voornemens die je maar niet uitvoert? Soms wil je het wel, maar loop je er toch in vast.

Tijdens de Workshop Slim Je Doelen Behalen leer je om je successen uit te bouwen en gemakkelijker door te zetten. Aan de hand van oplossingsgericht werken krijg je inzicht en tools om stappen te maken richting jouw gewenste toekomst.

Programma van de Workshop Slim Je Doelen Behalen

 • Wat is oplossingsgericht werken?
 • Oplossingsgericht werken en NLP
 • Fixed mindset versus growth mindset
 • NLP-oefeningen
 • Afwissende werkvormen; denken en doen
 • Leren met en van elkaar
 • Werken met schaalvragen
 • Zoeken naar uitzonderingen
 • Evalueren van je doelstellingen

Resultaat van deze Workshop Slim Je Doelen Behalen

 • Je gewenste toekomst is helder
 • Je weet wat bijdraagt aan het realiseren daarvan
 • Je kent je volgende stap
 • Je hebt nieuwe tools tot je beschikking om je verder te ontwikkelen
 • Je hebt inzicht in hoe succesvol ontwikkelen en leren gaat
 • Je kunt je eigen hulpbronnen aanboren
 • Je bent bewuster van je kwaliteiten en hoe deze in te zetten

Wie is jouw trainer?

Jaantje Thiadens

Jaantje Thiadens is Acceptance & Commitment coach en trainer. Ze begeleidt Young Professionals in het maken van keuzes en het durven zetten van stappen. Als je trouw bent aan jezelf en ruimte kunt maken voor wat jij belangrijk vindt in het leven dan sta je sterk en lééf je echt, aldus Jaantje. Daar is moed voor nodig. Niemand krijgt zomaar een potje vertrouwen aangereikt om stappen te zetten. Daar gaat het ook niet om, moed toon je door dingen te doen die je spannend vindt, door te proberen. Zo leer je je kwaliteiten, belemmeringen en verlangens ontdekken en kun je bewuste keuzes maken die je op koers krijgen en houden. Dat merkt Jaantje dagelijks in haar praktijk én in haar eigen leven. Denk je aan Jaantjes coaching dan denk je: down-to-earth, creatief, enthousiast, aandachtig, eerlijk, praktisch en waardevol voor de lange termijn.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

Vraag een offerte aan:

Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

*Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).Millennials en werk

Onze klanten

Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...