fbpx

Vitaliteitstrainingen voor Young Professionals

Als je jezelf vitaal voelt, dan heb je energie. Je hebt er helemaal zin in, zet je schouders eronder en kan tegenslag aan. Vitale werknemers helpen je organisatie vooruit; daarom is duurzame inzetbaarheid van cruciaal belang. Careerwise helpt je daarbij door middel van vitaliteitstrainingen voor Young Professionals

Als HR-professional of leidinggevende ben je verantwoordelijk voor die vitaliteit van young professionals. Hoe geef jij daar invulling aan? Vaak zien wij dat er mooie vitaliteitsprogramma’s opgezet worden, maar dat de beoogde doelgroep zich er niet voor inschrijft – alleen de werknemers die al fit en vitaal zijn. Terwijl voorkomen beter is dan genezen. Niet in de laatste plaats voor jongeren. Zij hebben hun hele loopbaan immers nog voor zich.

Steeds meer jongeren hebben last van stress. Van alle generaties op de werkvloer zijn millennials het vaakst psychisch vermoeid. Met grote gevolgen: ziekteverzuim, fysieke klachten en een groeiend aantal burn-outs. Tweeënvijftig procent van het totale werkverzuim onder jongeren wordt veroorzaakt door te veel werkstress. En als je bedenkt dat een burn-out de werkgever gemiddeld €60.000 kost, is het snel duidelijk waar dé kans ligt om burn-out de wereld uit te bannen: op de werkvloer.

Daarom bieden we bij Careerwise een aantal ervaringsgerichte trainingen voor duurzame inzetbaarheid die net even anders zijn. Met onze kennis van de doelgroep helpen we jou om te zorgen dat de jongeren die ze het hardste nodig hebben deelnemen en er het meeste aan hebben. .

Zo zorgen we er samen voor dat:

er een betere work-life balance ontstaat
er meer aandacht is voor mentale gezondheid
het aantal burn-outs onder jongeren afneemt
er enthousiasme heerst voor een leven lang leren
er minder hoge kosten gemaakt worden

Lees hier  meer over onze vitaliteitstrainingen voor Young Professionals.

Menu