Young professional onderzoek 2020 – Zo doe je mee

ypo_voor_youngprofessionals_2020

Millennials, Gen-Z… Wie ben jij nou eigenlijk?

Wat is voor jou belangrijk in je werk & ontwikkeling?

Hoe ziet jouw ideale werkgever / werkplek er dan uit?

young-professional-onderzoek-2020-careerwise-en-partners-bewerkt-doe-mee-1125x750-1
young professional onderzoek quotes van deelnemers

Waarom meedoen?

Als Young Professional komt er veel op je af. Met het invullen van de vragenlijst leer je direct meer over jezelf en hoe je naar werk kijkt. Na afloop ontvang je als eerste de resultaten. Blijf op de hoogte en…

·   Denk mee tijdens een pizza/lunchsessie over het onderzoek en de vragen
·   Vul als eerste de vragenlijst in en leer over je eigen ontwikkeling
·   Maak kans op een Bol.com bon t.w.v. €50,-
·   Blijf op de hoogte van de uitkomsten, tips & tricks voor meer plezier in je werk en richting in je loopbaan  *Check je inbox (en spamfolder) om je aanmelding te bevestigen. Afmelden kan onderaan elk bericht. Lees hier ons privacybeleid.

  Dit houdt het in:

  Over millennials & en generatie Z wordt veel beweerd, maar niet alles is even betrouwbaar. Zo kan je Amerikaans onderzoek niet zomaar toepassen op hoe jij tegen werk aankijkt. Wat drijft jou nu precies als het gaat om werk? En wat vind jij daardoor belangrijk aan een baan en een werkgever? Daarover gaat deze 5e editie van het Young Professional Onderzoek.

  Dit zijn de onderwerpen

  ·   Wie zijn de jongeren van nu (Millennials / Gen-Z)?
  ·   Wat is voor jou belangrijk in je werk, je ontwikkeling en jouw leidinggevende?
  ·   Wat draagt er bij aan je bevlogenheid, wat laat je van baan wisselen of wat gaat je die gevreesde burn-out bezorgen?
  Kortom, hoe ziet werk er ideaal gezien uit voor jou?

  Over het young professional onderzoek

  Careerwise helpt al 10 jaar Young Professionals met tips & tricks voor je loopbaan en je ontwikkeling via onze website en onze trainingen en leiderschapsprogramma’s.

  Als onderzoekers voelen wij ons maatschappelijk betrokken nu het aantal burn-outs toeneemt onder jongeren. Met de resultaten zetten we de belangen van jongeren & werk landelijk op de kaart. We helpen om jouw kompas te vinden en je weg naar persoonlijke groei te realiseren. Zodat je in je werk en leven die stappen weet te zetten die nodig zijn om er energie van te krijgen en het beste van jezelf te kunnen brengen.

  Over het onderzoeksteam:

  Het Young Professional Onderzoek wordt geleid door betrokken experts en wetenschappers. Deze editie wordt het team gevormd door:

  nienke-wijnants-young-professional-onderzoek-careerwise-millennial-generatie-y-generatie-z-200x200-1-150x150

  Nienke Wijnants – Psycholoog en schrijver, werd bekend met Het Dertigersdilemma, haar veelgeprezen bestseller over de loopbaan- en levensvragen van jonge hoogopgeleiden.

  jos-ahlers-young-professional-onderzoek-careerwise-generatie-z-200x200-1-150x150

  Dr. Jos Ahlers – Spreker en schrijver, communicatie-adviseur en strateeg. Publiceerde drie boeken over Generatie Z waaronder Gen Z: Verlangen naar verandering (2019).

  miriam-boer-young-professional-onderzoek-careerwise-millennials-generatie-y-generatie-z-200x200-1-150x150

  Miriam Boer – Manager van de AVL Academie (Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis). Deed onderzoek naar jongeren en publiceerde op basis hiervan: Haal het beste uit generatie Y.

  bart-hessing-young-professional-onderzoek-careerwise-millennials-generatie-z-200x200-1-150x150

  Bart Hessing – Tijdens de uitvoering van het vorige Young Professional Onderzoek werd hij geboeid door generaties op de werkvloer. Na Leadership & Change Mangement volgt hij nu een Master Culture, Organisation & Management.

  matthijs-hamster-young-professionals-careerwisie-millennials-generatie-z-200x200-1-150x150

  Matthijs Hamster – oprichter van Careerwise – trainers voor Young Professionals en initiator van de vier eerdere Young Professional Onderzoeken waaronder het grootste Onderzoek naar Millennials & Werk van Nederland.

  careerwise-gebruiker-148x150

  Partners – Er werken nog diverse andere experts en partners mee aan het onderzoek. Bijvoorbeeld Elco SchaufeliMaarten Brand en Coen Eisma.

  Dit kwam er uit het vorige onderzoek:

  Millennials en Werk Onderzoek Careerwise Whitepaper

  Doe mee aan editie 2020

  Waarom meedoen?

  Als Young Professional komt er veel op je af. Met het invullen van de vragenlijst leer je direct meer over jezelf en hoe je naar werk kijkt. Na afloop ontvang je als eerste de resultaten. Blijf op de hoogte en…

  ·   Denk mee tijdens een pizza/lunchsessie over het onderzoek en de vragen
  ·   Vul als eerste de vragenlijst in en leer over je eigen ontwikkeling
  ·   Maak kans op een Bol.com bon t.w.v. €50,-
  ·   Blijf op de hoogte van de uitkomsten, tips & tricks voor meer plezier in je werk en richting in je loopbaan   *Check je inbox (en spamfolder) om je aanmelding te bevestigen. Afmelden kan onderaan elk bericht. Lees hier ons privacybeleid.

   Menu