fbpx

Generatiemanagement

Nog nooit eerder in de geschiedenis waren er vijf generaties tegelijk aan het werk. Hoe ga je om met de generatieverschillen en hoe kunnen de generaties elkaar versterken? Careerwise heeft veel ervaring in generatiemanagement.

Onderzoek SERV: Dit vinden jongeren belangrijk in hun baan

Onlangs werd ik uitgenodigd om mee te werken aan een onderzoek van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV). De SERV deed namelijk een uitgebreid onderzoek naar wat jongeren zoeken in een baan en wat zij belangrijk vinden aan een werkgever. Door te leren wat jongeren zoeken in een baan en hier op in te spelen, zorg je ervoor dat je aantrekkelijk wordt voor jongeren en ze weet te behouden, is één van hun conclusies. Het onderzoek van de SERV is inmiddels af en gepubliceerd. Dus… wat vinden jongeren belangrijk in hun baan?

Dit is Generatie Z – een HR-symposium vol inzichten

Wauw, het HR-Symposium zit er op. Het evenement waar we als Careerwise-team zó intensief naartoe hebben gewerkt. En wat was het gaaf! Meer dan 250 HR-professionals in de prachtige koepelgevangenis in Haarlem. Liet dit zien dat het leren kennen van Generatie Z actueler is dan ooit?

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Generatiemanagement'?