Young Professional Onderzoek 2014 – Werkgeluk

Het Young Professional Onderzoek is een initiatief van Careerwise. Daarom vind je hier een overzicht van het laatste nieuws en de resultaten van afgelopen edities.


Het jaarlijkse Young Professional Onderzoek is een initiatief van Stichting 4YoungPeople en Careerwise om jou als Young Professional te inspireren dichter bij je dromen, ambities en werkgeluk te leven.

Waarom meedoen?

  • Je krijgt inzicht in factoren die jouw Werkgeluk bepalen
  • Je maakt kans op kaarten voor Dreambuilders 2014 – Realisser je Geluk
  • Je ontvangt als eerste de resultaten van het onderzoek
  • Je helpt Young Professional organisaties zoals wij om te zorgen dat jij dichter bij je dromen, ambities en werkgeluk kunt leven.

Lees meer of vul ‘m direct in. Het kost slechts 5 minuten. Alvast bedankt!

Doe of deel je deze enquete liever via de officiële site? De directe link vindt je hier.

Meer over het Young Professional Onderzoek

Lees alles over het onderzoek, de resultaten van vorig jaar en meer. Dit onderzoek is opgesteld door:

Gidi_Heynens_careerwiseGidi Heynens is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van Young Professional vraagstukken. Hij studeerde in 2011 cum laude af op het onderwerp de dertiger in crisis aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. Hij begeleidt nu Young Professionals bij hun persoonlijke en professionele groei door middel van coaching en trainingen. Daarnaast is hij spreker over Young Professional dilemma’s en schrijft hij over zijn eigen geluksformule.

Robert de Lange is ondernemer en deelt zijn ideeën over de impact die generatie Y zal hebben op de maatschappij op zijn blog. Ook traint hij Young Professionals bij Stichting Sunryse om als toekomstig leiders de wereld op een positieve manier te veranderen. www.behoeftezandloper.nl

 

Resultaten Young Professional Onderzoek 2013

Vorig jaar leidde het onderzoek tot deze uitslag: “Young Professional werkt, droomt maar realiseert ambities niet“, publicaties in onder andere Intermediair Weekblad en input voor het Young Professional Evenement Dreambuilders.


Het Young Professional Onderzoek is een initiatief van Careerwise. Daarom vind je hier een overzicht van het laatste nieuws en de resultaten van afgelopen edities.

Tags: , ,
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu