Uitslagen Young Professional Onderzoek Naar de uitslagen 1

Over Careerwise

Careerwise is een online inspiratienetwerk voor en door jonge professionals. We zijn ondermeer bekend van het jaarlijkse Young Professional Onderzoek. Draag bij en vertel over jouw baan, project, carrièreswitch of zet jouw expertise in om anderen te inspireren: matthijs [at] careerwise.nl. Doe je mee?

Anna Loots

Anna Loots volgde een master Sport- & Exercise Psychology in Engeland, rondde diverse coachings- en trainingsopleidingen af en heeft iets met hoepelen. Ze vindt kennis pas nuttig als het praktisch inzetbaar is. In haar SPORTUALITEIT - methode staat ontwikkelen door beweging centraal. Door het fysieke te veranderen, verandert het mentale en het emotionele namelijk onbewust mee.

Anne Buis

Anne Buis is modejournalist en blogt over wat haar bezig houdt in de modewereld. Waarom kleden we ons op een bepaalde manier? Wat zegt dat over gedrag en je identiteit? Naast mode schrijft ze over lifestyle en human interest op haar eigen site en twittert ze graag over mode.

Berber Rischen

Berber Rischen zei haar baan bij DSM op om een wereldreis te maken. Terug in Nederland vertelt ze op careerwise.nl hoe het was om het roer om te gooien, wat ze beleefde, hoe ze haar nieuwe baan vond en over haar kijk op loopbaan en ambities.

Bonnie Willams is Professional Development Mentor. Ze verzorgt trainingen waarbij ze onder andere theatertechnieken inzet om communiceren in de 'echte' wereld te vergemakkelijken. Haar missie is om starters te helpen aan een stevige basis van waaruit ze persoonlijk en professioneel kunnen excelleren.

Camiel Bernaards

Camiel Bernaards is marketing specialist en presentatie trainer. Hij helpt jonge professionals die een presentatie moeten geven, met als belangrijkste bijwerking dat ze een presentatie willen geven. Hierdoor krijgen geniale ideeën de aandacht die ze verdienen. Eigenheid en bevlogenheid zijn de sleutel tot succes.

Dennis Rijkers is eigenaar van LifeBrander. Dennis geniet wanneer hij kennis en vaardigheden kan overdragen die bijdragen tot 'plezier in het werk'. De aandacht voor de menselijke factor staat centraal in al zijn professionele activiteiten.

Esmee Pater

Esmée Pater is de oprichter van Stagerecensies.nl. Heb je vragen over je stage? Wil je je beter oriënteren op een passende stageplaats? Of wil je juist jouw stage-ervaringen delen? Benader Esmée via info [at] stagerecensies.nl of kijk op stagerecensies.nl

Floris Valkema

Floris Valkema zei zijn baan bij ABNAMRO op om te doen wat hij écht leuk vindt gecombineerd met zingeving. Met de hardloopschool die hij startte heeft hij de afgelopen jaren veel mensen aan het sporten gekregen. Zijn ambitie? De wereld gezonder maken door mensen in beweging te krijgen.

Frank Verlaan

Frank Verlaan is marketing manager voor Het Nieuwe Werken bij Microsoft en voetbalt in de hoofdklasse bij Sportlust’46 uit Woerden. Volg Frank via Twitter of stuur een mail naar fverlaan [at] microsoft.com.

Gabrielle Pinkster

Gabrielle Pinkster haar passie is literatuur. Ze behaalde haar master in Engelse Letterkunde en zoekt nu haar droombaan. Ze schrijft over boeken die haar hierbij inspireren en vormt redactionele ondersteuning voor gastauteurs van careerwise.

Gidi Heynens

Gidi Heynens verruilde een ambitieus traineeprogramma bij een grote bank voor een studie Psychologie en studeerde af op vragen als: ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’. Dagelijks begeleidt Gidi jonge professionals in het vinden van hun innerlijke weg en het laten aansluiten hiervan op de wereld om je heen.

Hanneke Dijkman

Hanneke Dijkman maakt dat ambitieuze professionals en managers werk vinden dat naar hun zin is. Dat doet ze 24x7 online en face-to-face via Skype of op kantoor van haar bedrijf New Options. Hanneke's werkwijze gaat van zijdezachte aandacht tot keiharde analyse. Daarnaast is Hanneke zenleraar bij zen.nl.

Heleen Esser

Heleen Esser helpt als trainer en coach young professionals bij het maken van keuzes vanuit zichzelf, gebaseerd op wie jij bent in plaats van hoe de omstandigheden zijn en wat anderen vinden. Zij ziet het als haar missie om mensen vanuit eigenheid te laten leven.

Hugo Vos

Hugo Vos is auteur van het boek BORRELBABBELEN en houdt zich dagelijks bezig met betrokkenheid. Van mensen onderling binnen organisaties of bij onderwerpen die voor de organisatie belang zijn. Hij is directeur van FURORE, werkplaats van de verbeelding.

Iris de Kruif

Iris de Kruif was geboeid door het lief & leed van de werkende mens. Naast haar werk schreef ze er over op haar eigen blog en op Careerwise. In het najaar van 2013 kreeg Iris te horen dat ze kanker had. Zo'n drie maanden later overlijdt zij. Lees daarover deze blog van Matthijs: Van die momenten dat je leven aan je voorbij flitst.

Iris van der Zanden

Iris van der Zanden is docent Human Movement en leidt jonge lifestyle professionals en trend watchers op. Ze vindt het heerlijk om te schrijven en deelt ervaringen en gedachten via haar eigen weblog. Iris studeerde bewegingswetenschappen, is sportief, creatief, enthousiast en schippert zeilreizen in Griekenland.

Iro Evangelou

Iro Evangelou is loopbaancoach, ontwerper van talentontwikkelingsprogramma’s en initiator van Project GELUKt. Na het succes van afgelopen voorjaar start deze exclusieve Young Professional expeditie op 27 september opnieuw. Vermelding van "Careerwise Lezer" geeft je (blijvend) recht op een Early Bird korting van €200,-. Let op: aantal plaatsen beperkt.

Jaspar Roos

Jaspar Roos is ondernemer, inspirator en levenskunstenaar. Hij werkt als Chief Inspiration Officer bij een grote bank en is oprichter van Dutch Valley / Incubator Exchange en de Inspiratie Akademie.

Jeroen van den Berkmortel

Jeroen van den Berkmortel (25) vertelde eerder op Careerwise over zijn droombaanreis. Gedreven door de vraag hoe je het beste uit jezelf en uit anderen haalt, helpt hij het liefst organisaties om de talenten van mensen te benutten. Jeroen is geïnteresseerd in persoonlijk leiderschap en het nieuwe werken en heeft een eigen site.

Justin Junier (27) is afgestudeerd psycholoog. Hij schrijft graag over persoonlijke en professionele ontwikkeling via zijn blog Superheld.nu en helpt enthousiaste Young Professionals een passende baan vinden met het Superhelden Avontuur.

Karianne Gielen

Karianne Gielen is Young Potential bij KPN en werkt aan innovatie. Ze visualiseert graag, is een rechtsdenker en denkt dat ze anders denkt dan anderen denken. Iets nieuws, liefs, spannends, grappigs of onverwachts vindt Karianne mooi. Nederland is mooi. Goede espresso is belangrijk, schrijft Karianne.

Katelijn Simons

Katelijn Simons volgt momenteel een premaster om communicatiespecialist te worden en is op zoek naar ultiem (werk)geluk. Als redacteur van Careerwise.nl inspireert ze ondertussen anderen bij hun zoektocht naar een fijne en passende baan en carrière.

Katrin van de Water

Katrin van de Water helpt hoogopgeleide (young) professionals die met hun loopbaan worstelen. Het is haar missie om mensen te stimuleren om voor hun droombaan te gaan. Kijk voor meer informatie en een gratis eBook Personal Branding op www.passionforwork.be

Lieke Meertens

Lieke Meertens is freelance journalist en hoofdredacteur van mindstyle site Be Blissed. Ze inspireert te leven vanuit je hart en schrijft over persoonlijke groei, psychologie en spiritualiteit. Lieke geeft workshops, schrijfcoaching en ontwikkelde de online cursus Eerste hulp bij stress & burn-out.

Linda Roos

Linda Roos deed een master Comparative Arts and Media Studies en is nu op zoek naar haar droombaan. Omdat interviewen en schrijven haar passie vormen, interviewt ze wekelijks mensen die hun droombaan leven voor haar blog. Waar liepen ze tegenaan en wanneer weet je: dit is het! Daarnaast schrijft ze ook voor de Twintiger, waarop de volgende artikelen eerder al verschenen.

Margaretha Schokker

Margaretha Schokker is gefascineerd door drijfveren. Na haar burnout en een reorganisatie volgt ze nu een opleiding tot Holistisch Life Coach. Ze helpt om balans en ontspanning te vinden in de drukte van elke dag en geeft meer tips om je leven makkelijker te maken via www.reinventyourself.nl.

Marloes Halmans

Marloes Halmans biedt loopbaancoachingstrajecten en e-coaching aan hogeropgeleide dertigers. Onder het motto ‘Durf de beste versie van jezelf te zijn en maak daar werk van’ helpt ze je je kwaliteiten en wensen te ontdekken en werk te gaan doen dat bij je past. Kijk voor meer informatie op www.halmansloopbaanadvies.nl

Matthijs Hamster

Matthijs Hamster leidt Careerwise.nl. Daarnaast geeft hij leiding aan Stichting 4YoungPeople. Hij geeft graag mensen een podium. Dagelijks worden er onder zijn leiding blogs, interviews, fotoverslagen en videos geproduceerd waarmee jonge professionals worden geïnspireerd.

Natasja Nietvelt

Natasja Nietvelt (25) studeerde Eventmanagement en Marketing en is nu op zoek naar haar ultieme droombaan. Om die te vinden gaat ze op (zelf)onderzoek uit, praat ze met mensen en probeert ze dingen uit. Ze werkt op de redactie van Careerwise en vertelt graag wat haar bezighoudt.

Otteline Asselbergs

Otteline Asselbergs is oprichter van Young People Coaching en schrijfster van 'Hoe vind ik de baan die bij mij past'. Ze helpt Young Professionals ontdekken 'wat je belangrijk vindt in werk' en begeleid bij het vinden van 'de baan die echt bij je past' door middel van individuele coaching, workshops en presentaties.

Rainier Beelen

Rainier Beelen richtte vijftien jaar geleden Career Openers op waar hij Managing Partner is. Career Openers bemiddelt het absolute toptalent naar de mooiste bedrijven via De Selectie en doet daarnaast executive search voor directie posities. Rainier doet tegenwoordig vooral het laatste.

Robert de Lange

Robert de Lange is ondernemer en deelt zijn ideeën over de impact die generatie Y zal hebben op de maatschappij op zijn blog. Ook traint hij young professionals bij Stichting Sunryse om als toekomstig leiders de wereld op een positieve manier te veranderen

Sanne Bruinstroop

Sanne Bruinstroop is mede-oprichter van careerwise.nl en gepassioneerd over alles dat met talent en talentontwikkeling te maken heeft.

Sanne Verra

Sanne Verra is eigenaar van The StyleFactory. Ze helpt young professionals bij het visualiseren van hun kernwaarden door middel van kleur en vorm, offline en online. Via haar Facebook en Twitter geeft ze wekelijks diverse imago tips.

Sanne Wurzer

Sanne Wurzer is auteur van Blonde Boeddha - een leeg blond hoofd, eindelijk! Net terug van een yoga-opleiding, probeert ze alles dat ze in India heeft geleerd te integreren in haar werkleven. Volg Sanne via Facebook en Twitter

Sigrid Boelens

Sigrid Boelens is eigenaar van BureauBoel.nl, intuïtie expert en inspireert dagelijks young professionals onder het genot van een heus 'inspiratietaartje'. Lees inspiratietaart.nl voor meer tips en oefeningen.

Susan Amoraal

Susan Amoraal begeleidt je naar succes en plezier. Ze biedt positieve trainingen, presentaties en coaching aan individuen, teams en bedrijven. Ze lacht graag en zet haar vrolijkheid, kennis en ervaring in vanuit haar eigen bedrijf Act!. In haar werk en blogs is ze luchtig en direct.

Careerwise

Bedankt voor je interesse in Careerwise. Leuk als je een bijdrage of feedback wilt leveren. Samen bereiken we namelijk veel meer. Contact opnemen kan via:

Matthijs Hamster
matthijs [at] careerwise.nl
Tel +31 (0)6 27 88 06 33


Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand)