Vitaliteit

Als HR-professional of leidinggevende ben je verantwoordelijk voor die vitaliteit van young professionals. Hoe geef jij daar invulling aan? Vaak zien wij dat er mooie vitaliteitsprogramma’s opgezet worden, maar dat de beoogde doelgroep zich er niet voor inschrijft – alleen de werknemers die al fit en vitaal zijn. Terwijl voorkomen beter is dan genezen. Niet in de laatste plaats voor jongeren. Zij hebben hun hele loopbaan immers nog voor zich.

Steeds meer jongeren hebben last van stress. Van alle generaties op de werkvloer zijn millennials het vaakst psychisch vermoeid. Met grote gevolgen: ziekteverzuim, fysieke klachten en een groeiend aantal burn-outs. Tweeënvijftig procent van het totale werkverzuim onder jongeren wordt veroorzaakt door te veel werkstress. En als je bedenkt dat een burn-out de werkgever gemiddeld €60.000 kost, is het snel duidelijk waar dé kans ligt om burn-out de wereld uit te bannen: op de werkvloer.

Duurzame inzetbaarheid

Daarom bieden we bij Careerwise een aantal ervaringsgerichte trainingen voor duurzame inzetbaarheid die net even anders zijn. Met onze kennis van de doelgroep helpen we jou om te zorgen dat de jongeren die ze het hardste nodig hebben deelnemen en er het meeste aan hebben. .

Zo zorgen we er samen voor dat…

          …er een betere work-life balance ontstaat

          …er meer aandacht is voor mentale gezondheid

          …het aantal burn-outs onder jongeren afneemt

          …er enthousiasme heerst voor een leven lang leren

          …er minder hoge kosten gemaakt worden

Hieronder vind je al onze vitaliteitstrainingen voor Young Professionals!

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Vitaliteitstrainingen voor Young Professionals'?