Communicatie trainingen voor Young Professionals

De impact die je hebt, hangt voor een heel groot deel af van je communicatie. Hoe communiceer jij jouw briljante idee, verbetersuggestie of klacht? De kans op succes hangt meer af van hoe jij het communiceert, dan van het idee, de suggestie of de klacht zelf. Bizar toch? Versterk jezelf met onze communicatie trainingen voor young professionals.

Slimmer leren communiceren is daarom een handige vaardigheid waar je meer mee gedaan krijgt. Leer jezelf, en je idee, presenteren. Weet hoe jij je non-verbale communicatie op orde brengt. Leer de ander begrijpen, zodat jij gerichter kunt communiceren.

Goed leren communiceren komt ook van pas als je iets bespreekbaar wilt maken tegenover je collega of team. Dat kan best lastig zijn. Open en eerlijk communiceren vind je belangrijk, maar je wilt niemand kwetsen. Dus hoe pak je dat aan? In deze training communicatie leer jij alle fijne kneepjes van het geven van feedback: op zo’n manier dat het echt werkt en opbouwend is.

Communiceren gaat niet alleen over praten, maar ook over luisteren. Denk bijvoorbeeld aan de LSD-methode. Iemand die goed kan luisteren, is beter in staat om precies datgene te geven wat de klant of je baas wilt. Daarom heb je een goede mix van schriftelijke, verbale en non-verbale communicatie nodig. Leer in de training communicatie om jouw mix goed af te stemmen en krijg meer voor elkaar.

Bekijk hier onze communicatie trainingen voor young professionals.

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Communicatie trainingen voor Young Professionals'?