Generatie-event: zo verbind je millennials en GenZ aan je organisatie

Interactief netwerk-event met een optreden van
De Grote Generatieshow

voor HR-verantwoordelijken en leidinggevenden

binden | boeien | ontwikkeling | retentie

Donderdag 9 november 2023| 13:30 – 16:30 uur + borrel | Wesopa in Weesp | Eenmalig GRATIS

Na het succes van ons HR-symposium van vorig jaar (200+ bezoekers) treffen we elkaar deze editie in pittoresk theater Wesopa (vol=vol). Daar speelt De Grote Generatieshow hun interactieve voorstelling en delen we best practices. Een middag over de kracht van generatiediversiteit en hoe dat juist kan bijdragen aan traineeships, young professional programma’s en bovenal aan het behoud van jong talent.

In plaats van wij-zij en praten in termen als Boomers en havermelk drinkende wortel eters, moeten we het in een krappe arbeidsmarkt samen doen: ervaren collega’s én jong talent om zo generatiediversiteit juist te benutten.

De ludieke bedrijfstheatervoorstelling is leerzaam, zit vol herkenning, creëert begrip en geeft direct handvatten om het beste uit de samenwerking tussen generaties te halen.

Samen kom je pas echt verder!

Het event is geweest en was zeer geslaagd! Op dit moment kun jij je dus niet meer aanmelden. Wil je een adviesgesprek rondom de thema’s van het event? Vul ons contactformulier in, mail contact@careerwise.nl of bel naar 020-2262095.

Programma

  • Welkom: de kunst van het behoud van jong talent in een krappe markt
  • De Grote Generatieshow – generatieleren met een glimlach
  • Pauze
  • Zo integreer je duurzaam jong talent in jouw organisatie: tips, tricks & teaser
  • Panelgesprek: best-practices en vragen beantwoord
  • Borrel

Door de interactieve opzet is er ruimte om in te gaan op vragen en je netwerk uit te breiden met interessante vakgenoten. Tot slot worden tips & tricks gedeeld hoe je generatiemanagement toepast en daarmee jong talent behoudt voor je organisatie.

Aanmelden


Bekijk hier de 1 minuut sfeerimpressie van het HR-symposium van vorig jaar.

Experts en panelleden

Deze lijst wordt aangevuld in de loop van september met HR-professionals & best practices.

Matthijs Hamster, oprichter van trainingsbureau Careerwise, producent van Het Generatietheater en initiatiefnemer van het landelijk Young Professional Onderzoek onder duizenden jongeren. Generatie-expert en expert in het binden, boeien en ontwikkelen van millennials en Generatie Z.

Felicia Koops, Actrice & student, als masterstudent International Dramaturgy werkt zij momenteel aan een theatervoorstelling die aanzet tot dialoog over klimaatverandering. Geboren op het randje tussen millennial en Generatie Z vertolkt zij al ruim zes jaar beide rollen in de Grote Generatieshow en begeleidt zij de dialoog over generaties met het publiek.

Jolanda Wessels – van Veen, Business Partner Leren & Ontwikkelen bij HVC, is een resultaatgerichte en energieke business partner in Leren & Ontwikkelen. Haar missie is om mensen vanuit eigen kracht te laten stralen. En daarbij telt iedereen mee! Zij heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in verschillende HR-rollen. Ze gelooft dat talentontwikkeling de sleutel is tot het aantrekken, behouden en laten groeien van een veelzijdig en multigenerationeel personeelsbestand.

Jochem Bukman, lead-trainer, generatie-expert en programma-ontwerper bij Careerwise. Vanuit zijn achtergrond als psycholoog en L&D-er adviseert hij op dagelijkse basis organisaties bij het opzetten van traineeships, young professional- en leiderschapsprogramma’s en faciliteert hij voor directies expert-sessies over generaties.

Josanne Verdonk, Senior Global People Leader bij G-star, heeft bijna twintig jaar ervaring in het HR-vak. Het is haar missie om HR te transformeren in proactieve, vooruitstrevende en toekomstgerichte zakenpartners waarbij de leidinggevende uiteindelijk degene is die centraal staat. Geen HR-zaken doorduwen, maar luisteren naar wat de business echt nodig heeft. Ze zet zich daarbij in voor het creëren van een growth mindset, transparantie en duidelijkheid en stimuleert het vieren van successen. You don’t build a business. You build people. And then people build your business! 

Rick van Dorp, Bestuurssecretaris bij Van Dorp, is binnen het familiebedrijf eindverantwoordelijk voor HR-strategie, werving en opleiding. Met die portefeuille buigt hij zich dagelijks over de vraag hoe zij het traditionele bedrijf op een eerlijke en authentieke manier aantrekkelijk maken voor jong talent. De snel veranderende wereld en een nieuwe generatie maken volgens hem dat je wendbaar moet zijn en soms onconventioneel moet denken.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Generatie-event: zo verbind je millennials en GenZ aan je organisatie'?