Artikelen

Young professionals binden en boeien is lastig in de huidige arbeidsmarkt. Careerwise is gespecialiseerd in young professionals en werk: in onze artikelen inspireren wij je graag om een fantastische HR-professional of leidinggevende te zijn.

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling is één van de mooiste dingen die er is. Een young professional zijn of haar kracht laten zien, bijschaven en uiteindelijk iemand in zijn of haar kracht zien staan. Dat is waar we het voor doen.

Jongeren & Werk

Minder burn-outs en meer je beste leven leven. Zo met young professionals omgaan maakt jouw organisatie succesvol en schitterend om voor te werken.

Leidinggeven aan young professionals

Leidinggeven aan young professionals is een fijne uitdaging. Young professionals zitten vol innovatiekracht: maar hoe krijg je dat eruit? Hoe bevorder je bevlogenheid? Careerwise inspireert je.

Generatiemanagement

Nog nooit eerder in de geschiedenis waren er vijf generaties tegelijk aan het werk. Hoe ga je om met de generatieverschillen en hoe kunnen de generaties elkaar versterken? Careerwise heeft veel ervaring in generatiemanagement.

Werkdruk/werkgeluk

Hoe ga je van werkdruk naar werkgeluk? Een proces waar Careerwise jouw organisatie graag bij helpt. Want dankzij werkgeluk heb je een gezondere organisatie én gezonde en blije medewerkers.

Young Professional Onderzoek

De belangstelling voor jongeren in organisaties is groot. Iedereen wil weten wat deze jongste generatie de werkvloer de komende jaren gaat brengen. Daarom initieert Careerwise het Young Professional Onderzoek.

De lerende organisatie

Een leven lang leren is van cruciaal belang in organisaties. Dankzij een open leerhouding is er ruimte voor vernieuwing en verbetering. Zodat je continu relevant blijft voor je doelgroep én aantrekkelijk blijft voor young professionals.

Banner Whitepaper 2018
Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Artikelen voor HR-professionals'?