Ontwikkeling, plezier en impact

Het werven, behouden en ontwikkelen van jong talent wordt vaak onderschat. Je wilt jong talent stimuleren, aandacht geven en faciliteren in hun behoeftes zodat ze optimaal tot hun recht komen. Maar hoe organiseer je dat effectief en efficiënt? Welke verantwoordelijkheid beleg je waar in de organisatie? Wat wij zien bij onze klanten:

  • uitdagingen in de samenwerking tussen de verschillende generaties
  • het willen vernieuwen en implementeren vanuit frisse ideeën van de jongeren
  • jongeren slimmer leren werken en impact laten vergroten
  • hoe om te gaan met hoge verwachtingen waar deze doelgroep mee te maken heeft?

Zo doen wij het!

Brochure Careerwise Young Development Programma - traineeship - leiderschapsprogramma - millennials - talentontwikkeling

Wil je weten hoe wij onze programma’s maken? Download de brochure van ons Young Development Program.

Co-creatie: we doen het graag samen

Jij kent jullie organisatie het beste. Heb je een specifieke wens? In co-creatie leveren we graag maatwerk. Dat kan in het klein, bijvoorbeeld een workshop maar onze passie ligt in het ontwerpen en faciliteren van ontwikkelprogramma’s. We starten daarbij met een nulmeting door inzet van onze Millennial-Scan. Samen met onze jarenlange ontwerp-ervaring, creëren we een interventie of programma aansluitend bij de behoeften en de doelgroep.

Workshops onderzoek millennials generatie z GenZ samenwerken feedback training

Bij Careerwise baseren we ons werk graag op data. Uit onze vijf edities van het Young Professional Onderzoek onder duizenden Nederlandse jongeren blijkt dat millennials en Generatie Z drie dingen zoeken in hun werk:

  • Plezier – leuke collega’s, een goede werksfeer, plezier in hun werkzaamheden
  • Ontwikkeling – met name persoonlijke ontwikkeling en begeleiding daarbij
  • Bijdragen – toegevoegde waarde leveren, verschil maken, de wereld beter achterlaten.

Dit combineren we in programma’s waarin naast persoonlijke groei en plezier, verbinding centraal staat.

Wij kiezen voor de aanpak van Careerwise vanwege de uitgebreide ervaring op het gebied van programma-ontwikkeling en met deze leeftijdsgroep maar ook vanwege de persoonlijke en culturele klik.Rutger de Vos | Partner @ Anders Invest

De samenwerking geeft energie en brengt veel bijzondere inzichten! Careerwise brengt generaties samen en doet dat op een speelse, originele manier die voor alle doelgroepen fantastisch werkt.Nicky van Oosterhout | Specialist People Development @ PostNL

Klaar voor het schermen - vechten vluchten of verbinden

Het resultaat van ontwikkeling

Het aanbieden van de juiste ontwikkeling blijkt onmisbaar om jongeren te boeien. Zij willen namelijk niet stilstaan. Onze programma’s zorgen ervoor dat jongeren vernieuwing en verandering brengen.

Op maat voor elke deelnemer

Plezier, action learning en learning agility zijn belangrijke pijlers onder onze ontwerpen. Rollen en functies veranderen steeds sneller. Dat vraagt om effectief inspringen op de werkelijkheid van het moment en dus om continu leren en samenwerken vanuit ieders kracht. Daarom gaan de jongeren in dit programma veel doen(!), oefenen en experimenteren.

De beleving van elke deelnemer wordt uniek en op maat gemaakt voor hem of haar. Door de werkwijze van onze trainers en verschillende journaling technieken in onze programma’s wordt gewerkt aan het vergroten en effectief inzetten van het reflectie-vermogen. Onze trainingen en programma’s bieden basis trainings- en coachingsvaardigheden waardoor hun zelflerend vermogen verder wordt aangezet. Iets wat millennials en Generatie Z makkelijk oppakken en erg leuk vinden!

Dit zijn wij

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze passie ligt in het ontwerpen en uitvoeren van eigentijdse trainee- en leiderschapsprogramma’s voor bedrijven waarin jong talent excelleert en vernieuwing brengt. We nemen hen mee op avontuur en geven samen hun persoonlijke leerproces vorm daar waar zij het ’t hardste nodig hebben: in hun dagelijkse praktijk en buiten hun comfort zone.

Hoe kunnen we je helpen?

Laat hier je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.


Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Maatwerk: soft skills en leiderschap voor young professionals'?