fbpx

Millennials en Generatie Z, ze willen ontwikkelen!

Het werven, behouden en ontwikkelen van jong talent wordt vaak onderschat. Je wilt jong talent stimuleren, aandacht geven en faciliteren in hun behoeftes zodat ze optimaal tot hun recht komen. Maar hoe organiseer je dat effectief en efficiënt? Welke verantwoordelijkheid beleg je waar in de organisatie?

Bij Careerwise baseren we ons werk graag op data. Uit onze vijf edities van het Young Professional Onderzoek onder duizenden Nederlandse jongeren blijkt dat millennials en Generatie Z drie dingen zoeken in hun werk.

De brochure van ons Young Development Program. Laat je inspireren!

Brochure Careerwise Young Development Programma - traineeship - leiderschapsprogramma - millennials - talentontwikkeling

“Wij kiezen voor de aanpak van Careerwise vanwege de uitgebreide ervaring op het gebied van programma-ontwikkeling en met deze leeftijdsgroep maar ook vanwege de persoonlijke en culturele klik. – Rutger de Vos | Partner @ Anders Invest”

Download hier
*Check je inbox (en spamfolder) om je aanmelding te bevestigen voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor (HR-)professionals. Daarna ontvang je een mail met de brochure als welkomstgeschenk. Afmelden kan onderaan elke nieuwsbrief. Lees hier ons privacybeleid voor meer info.

Menu
Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Young Development Program – download de brochure'?