Trainingen voor young professionals

Uit onderzoek blijkt dat persoonlijke groei op nr. 1 staat bij young professionals. Speel hierop in als HR-professional of leidinggevende, en bind en boei young professionals aan jouw organisatie. Careerwise is expert op het gebied van young professionals en werk: wij kennen hun drijfveren en valkuilen inside out. We ontwerpen trainee- en leiderschapsprogramma’s en verzorgen de trainingen, masterclasses en games die daar onderdeel van uitmaken ook als losse interventies.

Vitaliteit & Veerkracht

Als je jezelf vitaal voelt, dan heb je energie. Je hebt er helemaal zin in, zet je schouders eronder en kan tegenslag aan. Vitale werknemers helpen je organisatie vooruit; daarom is duurzame inzetbaarheid van cruciaal belang.

Als je jezelf vitaal voelt, dan heb je energie. Je hebt er helemaal zin in, zet je schouders eronder en kan tegenslag aan. Vitale werknemers helpen je organisatie vooruit; daarom is duurzame inzetbaarheid van cruciaal belang. Careerwise helpt je daarbij door middel van vitaliteitstrainingen voor Young Professionals. Als HR-professional of leidinggevende ben je verantwoordelijk voor die vitaliteit van young professionals. Hoe geef jij daar invulling aan?

Leidinggeven

Door welke leider of leidinggevende word jij geïnspireerd? En hoe mooi is het als jij voor iemand anders zo’n leidinggevende mag zijn?

Voor millennials moet alles leuk zijn, wordt wel gezegd – dus hoe houd je hen erbij als het allemaal even niet zo leuk is? Generatie Z stort in als ze geen motivatie meer hebben – dus hoe houd jij dat vuurtje aangewakkerd?.

Is deze jonge generatie anders dan de generaties voor hen? En kan (of moet) je daarop je stijl van leidinggeven aanpassen?
Wij denken van wel.

Generatieleren

Yes! Binnen jouw organisatie hebben ze het helemaal voor elkaar. Van alle generaties, heb jij er wel eentje in je team. Maar hoe ga je om met zo’n divers team?

Yes! Binnen jouw organisatie hebben ze het helemaal voor elkaar. Van alle generaties, heb jij er wel eentje in je team. Maar hoe ga je om met zo’n divers team? De verschillende trainingen Generatieleren helpen jouw team om het beste te halen uit elke generatie.

Een unieke situatie: Momenteel zijn er vijf generaties op de werkvloer. Dat is in de geschiedenis nog nooit voorgekomen. Heel mooi want elke generatie brengt iets goeds, maar hoe haal jij het beste uit ALLE generaties?

Persoonlijke effectiviteit

Een overvolle mailbox, werken met volle agenda’s van jezelf en anderen, het plannen van je eigen werk, niet alles afkrijgen en het omgaan met spoedjes… Hoe doe je dat?!

In je werk kom je het gelijk tegen: een overvolle mailbox, werken met volle agenda’s van jezelf en anderen, het plannen van je eigen werk, niet alles afkrijgen binnen werktijd en het omgaan met afleidingen en spoedjes… Hoe doe je dat?! Vergroot je kans op succes met deze persoonlijke effectiviteitstrainingen voor young professionals.

Want wat als er iets tussen komt of je stelt alles uit? Hoe heerlijk zou het zijn als je vaker een voldaan gevoel zou hebben – omdat jij je doelen gewoon gehaald hebt.

Talentontwikkeling

Je leidt je leven op basis van de keuzes die je vroeger nu eenmaal gemaakt hebt. En dat ben je zat. Jij staat aan het roer van je eigen leven. Waar ga je heen?

Wie ben ik en wat kan ik eigenlijk? Wie wil ik zijn? Je leidt je leven op basis van de keuzes die je vroeger nu eenmaal gemaakt hebt. En dat ben je zat. Jij staat aan het roer van je eigen leven. Waar ga je heen? Ontdek jouw talent en ga voor talentontwikkeling.

We noemen het ook wel: persoonlijk leiderschap. In onze trainingen geven wij jou het roer weer in handen. Jij alleen bepaalt de koers. Je dobbert niet stemmeloos rond op het verleden en de meningen van anderen. Jij bent de leider van jouw eigen leven.

Communicatie

De impact die je hebt, hangt voor een heel groot deel af van je communicatie. Hoe communiceer jij jouw briljante idee, verbetersuggestie of klacht? De kans op succes hangt meer af van hoe jij het communiceert, dan van het idee, de suggestie of de klacht zelf. Bizar toch?

De impact die je hebt, hangt voor een heel groot deel af van je communicatie. Hoe communiceer jij jouw briljante idee, verbetersuggestie of klacht? De kans op succes hangt meer af van hoe jij het communiceert, dan van het idee, de suggestie of de klacht zelf. Bizar toch? Versterk jezelf met onze communicatie trainingen voor young professionals.

Samenwerken

Wat is het toch dat je met de één direct een klik hebt en bij de ander altijd een ongemakkelijk en moeizaam gevoel houdt? Dat is gewoon zo, zul je denken, maar hoe fijn zou het zijn als je toch de taal van de ander leert begrijpen en spreken! Dan wordt samenwerken gelijk veel leuker en effectiever.

Wat is het toch dat je met de één direct een klik hebt en bij de ander altijd een ongemakkelijk en moeizaam gevoel houdt? Dat is gewoon zo, zul je denken, maar hoe fijn zou het zijn als je toch de taal van de ander leert begrijpen en spreken! Dan wordt samenwerken gelijk veel leuker en effectiever. Bouw een sterk team dankzij onze training samenwerken voor young professionals.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Trainingen'?