fbpx

Talentontwikkeling

Vraag jij je weleens af: wie ben ik en wat kan ik eigenlijk? Wie wil ik zijn? Je leidt je leven op basis van de keuzes die je vroeger nu eenmaal gemaakt hebt. En dat ben je zat. Jij staat aan het roer van je eigen leven. Waar ga je heen? Ontdek jouw talent en ga voor talentontwikkeling.

We noemen het ook wel: persoonlijk leiderschap. In onze trainingen geven wij jou het roer weer in handen. Jij alleen bepaalt de koers. Je dobbert niet stemmeloos rond op het verleden en de meningen van anderen. Jij bent de leider van jouw eigen leven.

Daarom ga je tijdens een training talentontwikkeling, ofwel: persoonlijk leiderschap, aan de slag met deze thema’s:

Wat wil ik?
Wie wil ik zijn?
Wat is mijn bijdrage?
Hoe kom ik tot mijn recht?
Hoe maak ik het verschil?

Na je afstuderen neemt het aantal uur dat je jezelf iets leert of jezelf ontwikkelt drastisch af: doodzonde. Jezelf ontwikkelen en verrijken is het grootste geschenk aan jezelf, aan de mensen om je heen én aan de organisatie waar je werkt.

Om écht verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling te nemen, wil je meer dan alleen inzichten. Je wilt blokkades doorbreken en direct vooruitgang ervaren in je leerdoel. Leer daarom jouw kernwaarden kennen zodat je op jouw kwaliteiten kunt bouwen. Alleen dan sta je echt aan het roer, bepaal jij de koers en sta je stevig in je schoenen. Floreer in je leven én in je carrière.

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Talentontwikkeling'?