Gedreven door ontwikkeling

Tijdens deze 5e editie van het landelijke Young Professional Onderzoek ondervroeg Careerwise, samen met andere experts, bijna 2500 jongeren. De belangstelling voor jongeren in organisaties is groot. Iedereen wil weten wat deze jongste generatie de werkvloer de komende jaren gaat brengen. Deze whitepaper met resultaten krijg je cadeau door je aan te melden voor onze (HR-)professionals nieuwsbrief. We delen graag onze kennis over jongeren & werk met jou!

Thema’s

  • Wat willen jongeren nu echt?
  • De ideale baan, organisatie en leidinggevende in kaart gebracht
  • Jongeren binden en boeien
  • Burn-outs voorkomen
  • Bevlogenheid bevorderen

“Deze whitepaper helpt je op weg naar een duurzame samenwerking met, en begeleiding van, jongeren. Het resultaat: betere prestaties en meer werkplezier voor iedereen, jong en oud, starter en leidinggevende.”

Download hier

Helaas blijft het formulier heel soms haken op het zandlopertje. Gebeurt dat net bij jou? Probeer het dan later nog eens of stuur een mail aan jip@careerwise.nl. Excuses voor eventueel ongemak we werken aan een oplossing.
*Check je inbox (en spamfolder) om je aanmelding te bevestigen voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor (HR-)professionals. Daarna ontvang je een mail met de whitepaper als welkomstgeschenk. Afmelden kan onderaan elke nieuwsbrief. Lees hier ons privacybeleid voor meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Millennials & Generatie-Z | Download de resultaten van het onderzoek'?