Leidinggeven

Leidinggeven aan young professionals

Zijn Generatie Z en de millennials anders dan de generaties voor hen? En kan (of moet) je daarop je stijl van leidinggeven aanpassen?

Wij denken van wel.

Opgegroeid in een snel schakelende en constant veranderende wereld zijn ze in staat om vernieuwing en flexibiliteit te brengen in een organisatie. Maar hoe stimuleer en ondersteun je dat? Na afloop van onze trainingen weet je wat millennials nodig hebben om professioneel aan te sluiten bij een organisatie die vaak trager gaat dan zij. Laat je inspireren in onze trainingen en word die inspirerende leider voor een ander.

Leidinggeven als young professional

Na een poosje te hebben gewerkt, mag jij gaan leidinggeven. Een stap waar je naar uit hebt gezien, maar die ook spannend is. Want hoe ga je dat doen? Jij, als jong talent, wilt doorgroeien, maar dat vereist nieuwe vaardigheden. Stagiairs, leeftijdsgenoten, een team met alle leeftijden: hoe stuur jij hen aan als leidinggevende?

Leidinggeven aan anderen begint met leidinggeven aan jezelf.

Echt leiderschap wordt vervolgens bepaald door je daadwerkelijke acties en je gedrag. Daarom nodigen we je uit om concrete stappen te zetten op jouw werkplek. Bij onze trainingen ga je jouw leiderschap neerzetten en zichtbaar maken.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Leidinggeven voor Young Professionals'?