fbpx

Leidinggeven voor Young Professionals

Door welke leider of leidinggevende word jij geïnspireerd? En hoe mooi is het als jij voor iemand anders zo’n leidinggevende mag zijn? Leidinggeven voor young professionals is the next level in jouw carrière.
Leidinggeven als young professional
Na een poosje te hebben gewerkt, mag jij gaan leidinggeven. Een stap waar je naar uit hebt gezien, maar die ook spannend is. Want hoe ga je dat doen? Jij, als jong talent, wilt doorgroeien, maar dat vereist nieuwe vaardigheden. Stagiairs, leeftijdsgenoten, een team met alle leeftijden: hoe stuur jij hen aan als leidinggevende? Leidinggeven aan anderen begint met leidinggeven aan jezelf.

Echt leiderschap wordt vervolgens bepaald door je daadwerkelijke acties en je gedrag. Daarom nodigen we je uit om concrete stappen te zetten op jouw werkplek. Je gaat jouw leiderschap neerzetten en zichtbaar maken.
Leidinggeven aan young professionals
Voor millennials moet alles leuk zijn, wordt wel gezegd – dus hoe houd je hen erbij als het allemaal even niet zo leuk is? Generatie Z stort in als ze geen motivatie meer hebben – dus hoe houd jij dat vuurtje aangewakkerd?.

Is deze jonge generatie anders dan de generaties voor hen? En kan (of moet) je daarop je stijl van leidinggeven aanpassen?
Wij denken van wel. Opgegroeid in een snel schakelende en constant veranderende wereld zijn ze in staat om vernieuwing en flexibiliteit te brengen in een organisatie. Maar hoe stimuleer en ondersteun je dat? Na afloop van één van onze trainingen weet je wat millennials nodig hebben om professioneel aan te sluiten bij een organisatie die vaak trager gaat dan zij. Laat je inspireren in onze trainingen en word die inspirerende leider voor een ander.

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Leidinggeven voor Young Professionals'?