Careerwise Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals

Persoonlijk leiderschap | softskills | impact maken | versneld groeien

start in september | Amsterdam | 1 jaar | €4.250,- ex BTW

Jongeren zoeken drie dingen in werk: plezier, ontwikkeling en impact maken.

Dat blijkt uit onderzoek, en daarop is dit open inschrijving-programma gebouwd. Want als je plezier hebt, leer je meer en krijg je meer voor elkaar! We starten in februari en we sluiten af voor de kerst. Deelnemers leren samen met een groep gelijkgestemden vanuit verschillende organisaties. En één ding staat vast: de young professionals beleven samen een leeravontuur dat ze nooit meer vergeten.

Wat is het?

Bij Careerwise helpen we al jaren organisaties met traineeships en soft skills trainingen voor hun (interne) jonge talenten.

Steeds vaker krijgen we de vraag of wij ook een programma bieden voor één of enkele trainees of young professionals. We noemen dat een open inschrijving programma. Dat is dit programma! Je doorloopt het met gelijkgestemde young professionals vanuit verschillende organisaties.

In het Careerwise Young Talent Program hebben we al onze best-practices gebundeld. Al onze successen. Daar zijn we best trots op. Het is een super leuk leeravontuur en tegelijkertijd een pressure cooker waarin young professionals alles leren wat je op school niet hebt geleerd maar wat je wel keihard nodig hebt op de werkvloer. We versnellen hun groei.

Open Rooster Traineeship | Ontwikkelprogramma | Persoonlijk Leiderschap | Talent Accelerator Program | Careerwise | Millennials | Generatie Z | Young Professionals

Meer informatie

Meer informatie? 

In januari organiseerden wij een gratis informatie-webinar waarin we bespraken wat je kunt verwachten als organisatie en als deelnemer.

Vul onderstaand formulier in en ontvang de link om het webinar terug te kijken en ontvang de programmabrochure.


Voor wie?

Dit Careerwise programma is er speciaal voor Young Professionals die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen om hun groei te versnellen. Beter worden in je werk, in je communicatie, in het samenwerken en met meer gemak je doelen bereiken.

Deelnemers aan dit programma hebben 0-5 jaar werkervaring en willen hun groei versnellen door deelname aan een ontwikkelprogramma. We behandelen alle bekende modellen en oefeningen. Dat zijn onderwerpen waarover vaak wordt gezegd: had ik dat maar aan het begin van mijn loopbaan geleerd. In deze negen maanden komen ze allemaal voorbij!

Dit programma doen de jonge talenten niet alleen voor zichzelf. Ze werken en oefenen actief met hun groepsgenoten, hun collega’s, hun leidinggevende en natuurlijk jouw ervaren Careerwise trainer.

De inhoud

Samen werken we aan leerzame ervaringen: leren door te doen! We werken namelijk op een ervaringsgerichte manier. Geen lange theorielessen dus.

Elke maand is er gemiddeld 1 trainingsdag waarin de deelnemers actief aan de slag gaan: dat betekent doen, interactie, oefenen, proberen, experimenteren. In de tussenliggende periode besteden ze telkens 1 minuut, 1 kwartier en 1 uur aan het maandthema. Door een inspirerend filmpje te kijken, een oefening te doen, feedback op te halen, een testje in te vullen of een experiment op het werk aan te gaan. Zo borduren ze buiten de trainingsmomenten voort op het thema of bereiden ze zichzelf voor op het thema van de volgende maand.

Logo's young professional verenigingen klanten careerwise

Op zoek naar een In Company programma voor young professionals?

Is er binnen jouw organisatie een groep young professionals tegelijk toe aan een volgende stap in hun ontwikkeling? Bekijk dan ons In Company aanbod? Bij Careerwise maken we traineeships en (persoonlijk) leiderschapsprogramma’s op maat voor bedrijven. Dit doen we in co-creatie met de HR- of Talentmanager. Jij kent jullie bedrijf immers het beste. Daarbij baseren wij ons werk graag op data. Uit onze vijf edities van het Young Professional Onderzoek onder duizenden Nederlandse jongeren blijkt dat millennials en Generatie Z drie dingen zoeken in hun werk. Onze traineeships en talentprogramma’s spelen daarop in.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Traineeship en softskills programma voor young professionals'?