fbpx

Talent Accelerator Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals

Persoonlijk leiderschap | softskills | impact maken | versneld groeien

start sept ’22 | locatie regio A’dam | 9 maanden | €4.250,- ex BTW

Jongeren zoeken drie dingen in werk: plezier, ontwikkeling en impact maken.

Dat blijkt uit onderzoek, en daar daarop is dit open inschrijving-programma gebouwd. Want als je plezier hebt, leer je meer en krijg je meer voor elkaar! We starten in september en we sluiten af voor de zomer. Je leert samen met een groep gelijkgestemden van andere organisaties. En één ding staat vast: je beleeft samen een leeravontuur dat je nooit meer zult vergeten.

Wat is het?

Dit Careerwise programma is er speciaal voor Young Professionals die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen om hun groei te versnellen. Beter worden in je werk, in je communicatie, in het samenwerken en met meer gemak je doelen bereiken.

Hiermee helpen we bij Careerwise al jaren organisaties. We bieden hen leuke en effectieve trainee- en ontwikkelprogramma’s. Dus groepen young professionals van één bedrijf volgen door ons verzorgde trainingen binnen dat bedrijf.

Steeds vaker krijgen we de vraag of wij zelf ook zo’n ontwikkelprogramma organiseren, vanuit Careerwise, waar bedrijven één of enkele trainees of young professionals aan kunnen laten deelnemen. We noemen dat een open inschrijving programma. Dat is dit programma!

In het Talent Accelerator Program hebben we al onze best-practices gebundeld. Al onze successen. Daar zijn we best trots op. Het is een super leuk leeravontuur en tegelijkertijd een pressure cooker waarin je alles leert wat je op school niet hebt geleerd maar wat je wel keihard nodig hebt op de werkvloer. We versnellen samen jouw groei.

Voor wie is?

Jij hebt 0-3 jaar werkervaring en je werkt voor een werkgever die jou deze ontwikkeling gunt. We behandelen alle bekende modellen en oefeningen. Dat zijn onderwerpen waarover vaak wordt gezegd: had ik dat maar aan het begin van mijn loopbaan geleerd. Jij krijgt ze in deze negen maanden!

Samen werken we met jou aan leerzame ervaringen. We werken namelijk op een ervaringsgerichte manier. Geen lange theorielessen. Elke maand heb je gemiddeld 1 trainingsdag waarin je actief aan de slag gaat: dat betekent doen, interactie, oefenen, proberen, experimenteren. In de tussenliggende periode besteed je telkens 1 minuut, 1 kwartier en 1 uur aan het maandthema. Door een inspirerend filmpje te kijken, een oefening te doen, feedback op te halen, een testje in te vullen of een experiment op jouw werk aan te gaan. Zo borduur je buiten de trainingsmomenten voort op het thema of bereid je jezelf voor op het thema van de volgende maand.

Dit programma doe je niet alleen voor jezelf maar je werkt en oefent actief met je groepsgenoten, je collega’s, je leidinggevende en natuurlijk jouw ervaren Careerwise trainer. Doe je mee?

Meer informatie

Wil je meer details over de inhoud? Of je aanmelden voor de vrijblijvende intake? Laat het ons weten:


Op zoek naar een In Company programma voor young professionals?

Bij Careerwise maken we programma’s op maat voor bedrijven. Dit doen we in co-creatie met de HR- of Talentmanager. Jij kent jullie bedrijf immers het beste. Daarbij baseren wij ons werk graag op data. Uit onze vijf edities van het Young Professional Onderzoek onder duizenden Nederlandse jongeren blijkt dat millennials en Generatie Z drie dingen zoeken in hun werk. Onze traineeships en talentprogramma’s spelen daarop in.

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Traineeship en softskills programma voor young professionals'?