Careerwise Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals

Persoonlijk leiderschap | softskills | impact maken | versneld groeien
Start in september 2024 | Amsterdam | 1 jaar | €4.250,- ex BTW

Ga voor meer plezier, voldoening en impact in je werk

Jongeren zoeken drie dingen in werk: plezier, ontwikkeling en impact maken.

Dat blijkt uit onderzoek, en daarop is dit open inschrijving-programma gebouwd. Want als je plezier hebt, leer je meer en krijg je meer voor elkaar! We starten in september 2024 en ronden het programma in juni 2025 af. Deelnemers leren samen met een groep gelijkgestemden vanuit verschillende organisaties. En één ding staat vast: de young professionals beleven samen een leeravontuur dat ze nooit meer vergeten.

Dit helpt je niet alleen op professioneel gebied, maar ook in je privéleven.

Wat is het?

Bij Careerwise helpen we al jaren organisaties met traineeships en persoonlijk leiderschap trainingen voor hun young professionals. Deze programma’s zijn zó in trek, dat we nu voor individuele young professionals het open inschrijving programma zijn gestart. Dat is dit Young Talent Program! Samen met gelijkgestemde young professionals uit verschillende organisaties, bouw je in een jaar aan je eigen ontwikkeling.

In het Careerwise Young Talent Program hebben we al onze best-practices gebundeld. Daar zijn we best trots op. Het is een super leuk leeravontuur en tegelijkertijd een pressure cooker waarin young professionals alles leren wat je op school niet hebt geleerd, maar wat je wel keihard nodig hebt. We versnellen hun groei.

Meer informatie

Meer informatie? 

Eerder organiseerden wij een gratis informatie-webinar waarin we bespraken wat je kunt verwachten als organisatie en als deelnemer.

Vul onderstaand formulier in en ontvang de link om het webinar terug te kijken en ontvang de programmabrochure.


Voor wie?

Dit Careerwise programma is speciaal voor young professionals die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen en zo hun groei willen versnellen. Beter worden in je werk, in je communicatie, in het samenwerken en met meer gemak je persoonlijke en professionele doelen bereiken.

Je hebt 0-5 jaar werkervaring en wilt je groei versnellen door deelname aan een ontwikkelprogramma. We behandelen bekende modellen en oefeningen en meer. Dat zijn onderwerpen waarover vaak wordt gezegd: had ik dat maar aan het begin van mijn loopbaan geleerd. In dit jaar komen ze allemaal voorbij!

Dit programma doe je niet alleen. Je werkt en oefent actief met groepsgenoten, je collega’s, je leidinggevende en natuurlijk je ervaren Careerwise trainer.

Ik heb mijzelf beter leren kennen.

De inhoud

Samen werken we aan leerzame ervaringen: leren door te doen! We werken namelijk op een ervaringsgerichte manier. Geen lange theorielessen dus.

Elke maand is er gemiddeld 1 trainingsdag waarin de deelnemers actief aan de slag gaan: doen, interactie, oefenen, proberen en experimenteren. In de tussenliggende periode besteed je telkens 1 minuut, 1 kwartier of 1 uur aan het maandthema. Door een inspirerend filmpje te kijken, een oefening te doen, feedback op te halen, een testje in te vullen of een experiment op het werk aan te gaan. Zo borduur je buiten de trainingsmomenten voort op het thema of bereid je jezelf voor op het thema van de volgende maand.

Wil jij je volle potentieel benutten, meer werkplezier ervaren, en écht verschil maken?

  • Vraag vrijblijvend het programma aan
  • Meld je aan voor september 2024
  • En ga voor meer impact, plezier en voldoening!
Logo's young professional verenigingen klanten careerwise

Op zoek naar een In Company programma voor young professionals?

Is er binnen jouw organisatie een groep young professionals tegelijk toe aan een volgende stap in hun ontwikkeling? Bekijk dan ons In Company aanbod! Bij Careerwise maken we traineeships en (persoonlijk) leiderschapsprogramma’s op maat voor bedrijven. Dit doen we in co-creatie met de HR- of Talentmanager. Jij kent jullie bedrijf immers het beste. Daarbij baseren wij ons werk graag op data. Uit onze vijf edities van het Young Professional Onderzoek onder duizenden Nederlandse jongeren blijkt dat millennials en Generatie Z drie dingen zoeken in hun werk. Onze traineeships en talentprogramma’s spelen daarop in.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Traineeship en softskills programma voor young professionals'?