Wat doet een office manager? Je beste vriend op kantoor

Wat doet een office manager? Je beste vriend op kantoor

Je kan Tessa Arkenbout niet anders dan te vriend houden. Want ‘een goede office manager moet je niet te vriend houden, die is je vriend’, zegt ze zelf. ‘Het takenpakket van Office Manager is overal een beetje hetzelfde. Hoe je een bijdrage kan leveren aan de sfeer niet.

Aan het piekeren? Dit kan je helpen

Aan het piekeren? Dit kan je helpen

Ik wil alles! Ik wil werk waar ik blij van wordt. Ik wil, net zoals jij, iets betekenen in de wereld. Ik wil liefde, avontuur, wel honderd hobby’s en een...
‘Ik zou me meer bezig moeten houden met waar ík gelukkig van word’

‘Ik zou me meer bezig moeten houden met waar ík gelukkig van word’

“Hoe is het met je?” “Druk!” Dit is een gesprek dat je vast bekend in de oren klinkt. Want iedereen heeft het altijd druk, lijkt wel. De term stress is dan ook niet onbekend. Stress is niet per definitie slecht. Dit is alleen het geval als je te veel en te lang stress ervaart. Maar hoe zorg je nou dat de stress die je op je werk ervaart niet te veel wordt? Het antwoord hierop is het vergroten van je werkgeluk! Tijdens het seminar ‘Gelukkiger in je werk: maak van die 7 een 9!’ van 4YoungPeople leerde Liza er alles over.

Met deze 5 tips kom je van dat opgejaagde gevoel af

Met deze 5 tips kom je van dat opgejaagde gevoel af

Een opgejaagd gevoel, lichamelijke uitputting, concentratieproblemen, faalangst, woede, piekeren en pijnklachten zijn volgens de GGD allemaal signalen dat je wel eens een burn-out kan hebben. Het opgejaagde gevoel wordt meestal...

Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...