fbpx

Training & Coaching

Leer jezelf kennen en pak de controle over jouw leven met onze workshops, trainingen, seminars, webinars of reizen voor young professionals. Jij bent de CEO van jouw leven: met persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling beslis jij welke kant je op gaat.

Persoonlijk leiderschap reis 2021 – Vaar je eigen koers!

Waar droom jij van? Waardoor laat jij jouw dagen sturen? Pak jij het roer wanneer het voor jou nodig is?

Waar droom jij van? Waardoor laat jij jouw dagen sturen? Pak jij het roer wanneer het voor jou nodig is? Persoonlijk Leiderschap betekent worden wie je bent en doen wat je écht wilt. Wat heb jij de wereld te brengen? Leef het, en je leven wordt moeiteloos succesvol!

Het is de ideale kans om eens even stil te staan bij jezelf en wat je graag zou willen, zonder dat je gepusht wordt om de uitkomst ervan in steen gegoten af te spreken. – Anne

Project GELUKt: Het leukste coachingsprogramma voor millennials

Voel jij dat het tijd is voor wat anders in je leven, een nieuwe stap, een frisse start? Weet je niet waar je zult beginnen, of ben je er juist helemaal klaar voor?

Project GELUKt betekent een nieuwe start op weg naar je levensmissie. Een avontuurlijke programma van vier maanden. Je zoekt (en vindt) het antwoord op de vragen die voor jouw belangrijk zijn zoals:

  • Wat wil ik nou écht? (ook als je het al redelijk denkt te weten)
  • Waar word ik echt gelukkig van?
  • Hoe maak ik mijn ambities waar?

Je volgt dit programma in een kleine groep. Met onze Careerwise gratis intake zorgen we voor een inspirerende groep gelijkgestemden zodat jullie elkaar kunnen versterken. . Zet je vragen en twijfels nu om in kansen! Vraag hier meer informatie aan.

Coaching: Young Professionals & Millennials

Op papier heb je het fantastisch voor elkaar, maar toch mis je een gezonde dosis voldoening en tevredenheid. Of misschien vind je het tijd voor een volgende stap maar weet je niet welke. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! De Careerwise coaches helpen je weer op weg.

Op papier heb je het fantastisch voor elkaar, maar toch mis je een gezonde dosis voldoening en tevredenheid. Of misschien vind je het tijd voor een volgende stap maar weet je niet welke. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! De Careerwise coaches helpen je weer op weg. Coaching kan 1-op-1 of bij een van onze groepscoaching programma’s zoals de Persoonlijk Leiderschap Reis. Het resultaat van coaching betekent een grote stap richting jouw ideale leven. De exacte uitkomst is voor iedereen anders omdat je werkt aan je persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen. Al onze coaches zijn uitgekozen op hun bewezen bekwaamheid, unieke persoonlijkheid en ervaring met de millennial-doelgroep. Zo kunnen wij met overtuiging een goede match beloven tussen jou en de coach.

TOP! Talent Ontwikkel Programma voor young professionals

Wil jij jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen? Ben je op zoek naar uitdaging en wil je verschil maken?

Waar droom jij van? Waardoor laat jij jouw dagen sturen? Pak jij het roer wanneer het voor jou nodig is? Persoonlijk Leiderschap betekent worden wie je bent en doen wat je écht wilt. Wat heb jij de wereld te brengen? Leef het, en je leven wordt moeiteloos succesvol!

Het is de ideale kans om eens even stil te staan bij jezelf en wat je graag zou willen, zonder dat je gepusht wordt om de uitkomst ervan in steen gegoten af te spreken. – Anne

Training: Persoonlijk meesterschap pak controle over je leven!

Word meester van je eigen gedrag en doorbreek jouw blokkerende patronen.

Heb jij soms het gevoel dat je iets niet goed doet in je leven? Ben je op zoek naar een training waarin jij direct persoonlijke groei en verandering kunt realiseren? Dan is de eendaagse training Persoonlijk Meesterschap iets voor jou.

Tijdens deze training werk je met jouw levensverhaal. Je leert hoe je aangeleerd gedrag van vroeger los kunt laten zodat je meer vrijheid ervaart. Je onderzoekt remmende interne conflicten en leert hoe je minder kritisch kijkt om zo betere resultaten te boeken.

Collectief voor imperfectie

Perfectie nastreven zorgt voor voortdurende stress, angst en het nooit-goed-genoeg gevoel. Imperfectie omarmen zorgt voor rust, tevredenheid en geluk. Wat kies jij?

Er is een kloof ontstaan tussen wie we denken te moeten zijn en wie we daadwerkelijk zijn. We moeten perfecter zijn dan mogelijk is, waardoor we allemaal ongelukkige gelukszoekers worden. Het Collectief voor Imperfectie vraagt aandacht voor het maatschappelijke probleem dat ons allemaal aangaat. In een maatschappij waarin perfectie hoogtij viert en burn-out en depressie volksziekte nummer 1 zijn, organiseert Careerwise en de andere partners van het Collectief voor Imperfectie verschillende evenementen. Om tegenwicht te bieden aan de ongezonde druk die het streven naar perfectie ons oplegt.

Menu
Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Training & Coaching'?