Training & Coaching

Leer jezelf kennen en pak de controle over jouw leven met onze workshops, trainingen, seminars, webinars of reizen voor young professionals. Jij bent de CEO van jouw leven: met persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling beslis jij welke kant je op gaat.

Dit Careerwise programma is er speciaal voor Young Professionals die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen om hun groei te versnellen. Beter worden in je werk, in je communicatie, in het samenwerken en met meer gemak je doelen bereiken.

In het Talent Accelerator Program hebben we al onze best-practices gebundeld. Al onze successen. Daar zijn we best trots op. Het is een super leuk leeravontuur en tegelijkertijd een pressure cooker waarin je alles leert wat je op school niet hebt geleerd maar wat je wel keihard nodig hebt op de werkvloer. We versnellen samen jouw groei. Lees meer…

Young Professional Coaching

Op papier heb je het fantastisch voor elkaar, maar toch mis je een gezonde dosis voldoening en tevredenheid. Of misschien vind je het tijd voor een volgende stap maar weet je niet welke. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! De Careerwise coaches helpen je weer op weg.

Op papier heb je het fantastisch voor elkaar, maar toch mis je een gezonde dosis voldoening en tevredenheid. Of misschien vind je het tijd voor een volgende stap maar weet je niet welke. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! De Careerwise coaches helpen je weer op weg. Coaching kan 1-op-1 of bij een van onze groepscoaching programma’s zoals de Persoonlijk Leiderschap Reis. Het resultaat van coaching betekent een grote stap richting jouw ideale leven. De exacte uitkomst is voor iedereen anders omdat je werkt aan je persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen. Al onze coaches zijn uitgekozen op hun bewezen bekwaamheid, unieke persoonlijkheid en ervaring met de millennial-doelgroep. Zo kunnen wij met overtuiging een goede match beloven tussen jou en de coach.

Collectief voor imperfectie

Perfectie nastreven zorgt voor voortdurende stress, angst en het nooit-goed-genoeg gevoel. Imperfectie omarmen zorgt voor rust, tevredenheid en geluk. Wat kies jij?

Er is een kloof ontstaan tussen wie we denken te moeten zijn en wie we daadwerkelijk zijn. We moeten perfecter zijn dan mogelijk is, waardoor we allemaal ongelukkige gelukszoekers worden. Het Collectief voor Imperfectie vraagt aandacht voor het maatschappelijke probleem dat ons allemaal aangaat. In een maatschappij waarin perfectie hoogtij viert en burn-out en depressie volksziekte nummer 1 zijn, organiseert Careerwise en de andere partners van het Collectief voor Imperfectie verschillende evenementen. Om tegenwicht te bieden aan de ongezonde druk die het streven naar perfectie ons oplegt.

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Training & Coaching'?