projectgelukt-training-ambitie-young-professional-talent-careerwise-loods

Project GELUKt – training voor ambitieuze young professionals

Trainingsprogramma | 4 maanden vanaf 21 april 2018  | €1.200,- per persoon |

Programma voor avontuurlijke en ambitieuze young professionals

Project GELUKt is een 4 maanden durende avontuurlijke en intensieve training, speciaal ontwikkeld voor twintigers en dertigers met levensvragen zoals ‘wat wil ik met mijn leven’, ‘waarom haal ik geen voldoening uit de dingen die ik doe’ en ‘hoe kan ik mijn passie volgen en mijn dromen waarmaken’. Lees op de site van Project GELUKt over de drie fasen waaruit het programma bestaat.

Waarom zou je dit doen?

Je bent al een tijdje in mineur. Niet dat er iets aan de hand is, maar je geniet ook niet meer zoals eerder van je leven. Je weet dat waar je nu staat in je werk of je privé toch niet helemaal is wat bij je past. En ondanks dat je dat weet kom je niet in beweging. Je wilt wel, maar je weet niet goed hoe je in beweging moet komen, of wat je nieuwe richting moet worden. Project GELUKt kan voor jou een nieuw begin betekenen. Of zelfs een nieuw leven voor jou.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training ProjectGELUKt zijn: keuzes maken vanuit jouw eigen, intrinsieke motivatie, belemmerende gedachten loslaten, plaatsmaken voor nieuw gedrag, de touwtjes in handen nemen, focussen op jouw eigen motivatie in plaats van die van de buitenwereld en vorm geven aan je wensen, talent, behoeften en gedachten. Op deze manier kun je vorm geven aan je potentieel en aan het pad richting je eigen bestemming.

Er is geen weg naar het geluk. Geluk is de weg. – Buddha

Resultaat

Project GELUKt helpt je:

  • om te gaan met hoge werkdruk.
  • je intrinsieke ambities te realiseren.
  • resultaten te realiseren voor jezelf in plaats van voor de buitenwereld
  • keuzes te maken, ook wanneer er veel van je gevraagd wordt of je eigen doelstellingen torenhoog zijn
  • je slechts te laten vangen door gedachten die in jouw voordeel werken!

Je trainers

Iro Evangelou

Iro Evangelou is loopbaancoach, ontwerper van talentontwikkelingsprogramma’s en initiator van Project GELUKt. “Het leven is te kort om te doen wat de buitenwereld van je verwacht. Waar ik gelukkig van wordt is mensen helpen hun potentieel te benutten, de stap te zetten richting hun unieke levensbestemming, met lef maar ook met aandacht voor talent en innerlijke wijsheid. Tijdens Project GELUKt begeleid ik je om uit je comfortzone te stappen richting gedrag dat het best bij je past. Stap voor stap, met ruimte voor experiment, vallen en opstaan, leer jij je persoonlijke mogelijkheden verkennen.” Lees meer over Project GELUKt.

Kika Brinkman

Kika Brinkman

“Leren geloven in jezelf en in je eigen creërende kracht, dat is voor mij belangrijk. In de training ben ik verantwoordelijk voor het bedenken en geven van bijzondere impulsen waardoor deelnemers worden geprikkeld om open te gaan, ontvankelijk voor inzichten en veranderingen die beklijven. Zo ervaren zij dat ze zelf aan het roer staan, zonder afleiding of ruis van hun omgeving en ontstaat een diep vertrouwen in het zelf. Een heel mooi proces…”

Praktische informatie najaar 2017

Fase 1: zaterdag 21 april 2018 (eerste workshop)
Fase 2: zaterdag 2 juni 2018 (tweede workshop)
Fase 3 + einde: zaterdag 14 juli 2018 (derde workshop)

Locatie: Lokaal 32, Amsterdam

Investering

Deelname aan 4 maanden ProjectGELUKt kost €995,- (exclusief BTW 21%). Wist je dat jouw werkgever dit uit het budget Opleiding en Ontwikkeling voor je kan betalen. Advies nodig hierbij? Neem contact op met Project GELUKt.

No cure no pay

Wij hebben een garantieregeling. Ben je aan het einde van de training toch echt niet gelukkiger? Wij werken op basis van no cure, no pay. Je krijgt dus je geld terug als het resultaat waar je op hoopt uitblijft.

Gespreid betalen

Betaal jij de training uit eigen zak? Betalen in maandelijkse termijnen is mogelijk. Stuur Project GELUKt een bericht met daarin jouw idee over in welke termijnen je wilt/kunt betalen, dan kijken wij of dat mogelijk is.

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

Kan ik dit betalen?

Wij vinden het belangrijk dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk is.
  • Ben je van plan deze training particulier te betalen? Cool! Mocht je in een situatie zitten waarin je nu het geld niet kunt missen, neem dan gerust contact met ons op voor een betalingsregeling of prijsafspraak die past bij jouw inkomenssituatie
  • Veel bedrijven hebben (soms zelfs verplicht) een opleidingsbudget. Het komt helaas te vaak voor dat werknemers zoals jij niets van de beschikbaarheid van zo'n budget afweten. Vraag naar de mogelijkheden bij je HR-verantwoordelijke. Advies nodig hoe je dit aanpakt? Neem contact met ons op. We helpen je graag bij het aantonen van de toegevoegde waarde voor je werkgever.
  • Tot slot is het inschrijfgeld voor ZZP-ers aftrekbaar.
Noem nu nog maar eens een reden om niet te investeren in je beste zelf ;-).

Onze klanten

Al onze trainingen bieden we ook op maat aan voor organisaties. De afgelopen tijd werkten wij onder andere voor young professionals van Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, LUMC, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...