fbpx

Workshops & events

Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker, workshop of training voor het jongerennetwerk binnen jouw organisatie? Wil je een leuk én leerzaam alternatief voor de vrijmibo samen met young professionals van andere bedrijven? Schrijf je dan met je netwerk of young vereniging in voor een event van de Careerwise Young Academy!

Vrijdag 24 juni – Discover Your Purpose

Amsterdam | 15:00 – 17:00 | aansluitend young professional borrel | €850,- per groep

Uit Het Millennial Onderzoek blijkt dat betekenisvol werk belangrijk is voor young professionals. Maar wat is dat nu eigenlijk, en hoe zorg je dat je die betekenis daadwerkelijk ervaart in je werk? Haal jij er uit wat er in zit? Discover your purpose! Tijdens deze Careerwise Young Academy workshop neemt Alexander je mee in het belang van purpose & values in je werk. Hoe je ze kunt ontdekken, aanscherpen en inzetten bij wat je elke dag doet. Zodat je meer werkplezier ervaart en tot betere resultaten komt, voor jezelf en de organisatie waarvoor je werkt.

Logo's young professional verenigingen klanten careerwise

Info & aanmelden

Blijf op de hoogte van de nieuwste activiteiten (of vraag een offerte aan):


Wat is het?

De Careerwise Young Academy biedt interactieve workshops op vette locaties, speciaal gericht op young professionals. Kortom: persoonlijke ontwikkeling, plezier, netwerken, en je blik verbreden samen met young professionals van je eigen én andere organisaties. Zo leer je mét en van young professionals binnen en buiten je eigen netwerk, wissel je ervaringen uit en leer je op een laagdrempelige manier nieuwe mensen kennen.

De Careerwise Young Academy workshops vinden plaats op wisselende locaties in de Randstad op vrijdagmiddag van 15.00-17.00 uur, waarbij we na afloop gezellig een drankje drinken met elkaar.

Hoe kan je meedoen?

De Careerwise Young Academy is er speciaal voor jongerennetwerken binnen organisaties, ook wel young professional verenigingen genoemd, die persoonlijke ontwikkeling en plezier als speerpunten hebben.

Een bestuurs- of commissielid meldt jullie aan en betaalt het inschrijfgeld namens jullie netwerk. Daarna zijn alle leden van jullie netwerk welkom. We houden contact over hoeveel young professionals we vanuit jullie organisatie kunnen verwachten.

Je kunt je niet als individu aanmelden voor de Careerwise Young Academy. Maar er zijn vast enthousiaste collega’s die deze ervaring met je mee willen beleven!

De groep was enthousiast, waardoor er veel interactie was. In kleine groepjes konden we ervaringen en ideeën uitwisselen. Ik voelde me op mijn gemak om ervaringen te delen.

Met de Careerwise Young Academy maken we nu onze meest populaire workshops laagdrempelig beschikbaar voor alle young professionals die zijn aangesloten bij een jongerennetwerk of young vereniging. Je kunt je simpel aanmelden voor een vast bedrag voor jullie hele groep. Heel voordelig en gezellig dus!

De workshops worden altijd gegeven in een goed bereikbare locatie (met OV) in de randstad.

Mocht je toch liever een spreker, workshop of training exclusief voor jullie eigen vereniging willen, dan kan dat natuurlijk ook nog altijd. Bekijk daarvoor ons aanbod van workshops & trainingen of neem contact op.

Onze kleine lettertjes:

  • Na je aanmelding horen we graag met hoeveel mensen jullie denken te komen. Verwachten jullie meer dan 30 young professionals vanuit jullie organisatie? Dan zijn jullie nog altijd van harte welkom, maar overleggen we wel graag even over onze capaciteit en eventueel een kleine verhoging van jullie investering. Zo houden we het voor iedereen betaalbaar.
  • Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Annuleren kan kosteloos tot 4 weken van tevoren, daarna brengen we 50% annuleringskosten in rekening.

Careerwise is expert in jongeren & werk (millennials & generatie-Z). We ontwerpen trainee- en leiderschapsprogramma’s voor bedrijven en verzorgen de trainingen, masterclasses en games die daar onderdeel van uitmaken ook als losse interventies. Daarbij staat plezier voorop. Want als je plezier hebt, leer je meer! Bekijk onze trainingen voor young professionals…

Menu
Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Young Academy – trainingen & events voor young professional verenigingen'?