Workshops & events

Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker, workshop of training voor het jongerennetwerk binnen jouw organisatie? Wil je een leuk én leerzaam alternatief voor de vrijmibo samen met young professionals van andere bedrijven? Schrijf je hieronder met je netwerk of young vereniging in voor een event van de Careerwise Young Academy!

Ben jij veel energie kwijt aan het aanpassen aan de waan van de dag? Weet je wat je wilt, maar laat jij je door onzekerheden weerhouden? Dan kan het leren inzetten van impro-vaardigheden voor jou dé manier zijn om dichter bij je droom te komen.

Tijdens deze workshop, train je vaardigheden waarvan je jezelf minder bewust bent, maar die wel een grote impact hebben op ons dagelijkse leven. De training gaat uit van de kracht van plezier en doen. Je gaat je comfortzone vergroten en dat biedt méér vrijheid en keuzes voor jezelf.

Careerwise Young Professional Verenigingen en jongeren netwerken trainingen workshops sprekers

Een praktische training op basis van het boek “10 keer met pensioen” om wendbaarder in het leven te staan. We gaan niet alleen in op wat belangrijk is voor jou en hoe je om kan gaan met alle drukte die op je af komt, maar ook hoe je nu verder moet. Daarmee bedoelen we niet alleen maar theoretisch, maar juist heel praktisch. Jij hebt dromen. Top! Hoe ga je hier nu dichterbij komen, wanneer ga je verwezenlijken en wat houdt je nog tegen?

Deze workshop biedt je meer helderheid over waar je heen wilt en hoe je er gaat komen aan de hand van de originele Agile leven theorie!

Druk, druk, druk, je hoort het vaak om je heen. Meestal niet in een positieve context. Het lijkt wel of we allemaal in een ratrace zitten. Zowel op je werk als privé. Iedereen vraagt veel van zichzelf én verwacht veel van anderen. Hoe zit dat bij jou?

Tijdens deze training Werkdruk? Werkgeluk! geven we jou een fundamentele oplossing tegen werkdruk en stress: werkgeluk. Hoe je jouw werkgeluk in beweging brengt staat centraal.

In dit programma gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen, en gaan we in op wat jullie nog tegenhoudt deze te behalen. We zien dat mensen, zeker aan het begin van het jaar, veel goede voornemens hebben, maar deze maar zelden vol houden.

Deze workshop biedt een frisse start, een goed plan en natuurlijk een Breakthrough Experience, waarbij we een houten plank gaan leren doorbreken om zo met hernieuwde energie aan onze persoonlijke ontwikkeling te werken!

Weet jij wat je nodig hebt om vooruit te komen? Hoe richt je jouw werk in? Wat kan je van je leidinggevende verwachten? Hoe vind je balans en zorg je dat je lekker in je vel blijft zitten?

In deze workshop gaan we aan de slag met hoe jij meer persoonlijk leiderschap weet te vinden en in te zetten in jouw werk.

Veel millennials ervaren druk of stress door hoge verwachtingen. Bijzonder is dat dit vooral blijkt te gaan over verwachtingen die je jezelf oplegt.  Careerwise ontwikkelde deze workshop voor werkgevers en millennials om meer balans en werkplezier te realiseren.

Tijdens deze workshop ga je pijnlijk confronterend, maar ook liefdevol naar jezelf kijken. Je leert meer schijt te hebben en trots op jezelf te zijn.

Logo's young professional verenigingen klanten careerwise

Info & aanmelden

Blijf op de hoogte van de nieuwste activiteiten (zie planning hieronder) of vraag een offerte aan:


Wat is het?

De Careerwise Young Academy biedt interactieve workshops op vette locaties, speciaal gericht op young professionals. Kortom: persoonlijke ontwikkeling, plezier, netwerken, en je blik verbreden samen met young professionals van je eigen én andere organisaties. Zo leer je mét en van young professionals binnen en buiten je eigen netwerk, wissel je ervaringen uit en leer je op een laagdrempelige manier nieuwe mensen kennen.

De Careerwise Young Academy workshops vinden plaats op wisselende locaties in de Randstad op vrijdagmiddag van 15.00-17.00 uur, waarbij we na afloop gezellig een drankje drinken met elkaar.

Hoe kan je meedoen?

De Careerwise Young Academy is er speciaal voor jongerennetwerken binnen organisaties, ook wel young professional verenigingen genoemd, die persoonlijke ontwikkeling en plezier als speerpunten hebben.

Een bestuurs- of commissielid meldt jullie aan en betaalt het inschrijfgeld namens jullie netwerk. Daarna zijn alle leden van jullie netwerk welkom. We houden contact over hoeveel young professionals we vanuit jullie organisatie kunnen verwachten.

Je kunt je niet als individu aanmelden voor de Careerwise Young Academy. Maar er zijn vast enthousiaste collega’s die deze ervaring met je mee willen beleven!

De groep was enthousiast, waardoor er veel interactie was. In kleine groepjes konden we ervaringen en ideeën uitwisselen. Ik voelde me op mijn gemak om ervaringen te delen.

Met de Careerwise Young Academy maken we nu onze meest populaire workshops laagdrempelig beschikbaar voor alle young professionals die zijn aangesloten bij een jongerennetwerk of young vereniging. Je kunt je simpel aanmelden voor een vast bedrag voor jullie hele groep. Heel voordelig en gezellig dus!

De workshops worden altijd gegeven in een goed bereikbare locatie (met OV) in de randstad.

Mocht je toch liever een spreker, workshop of training exclusief voor jullie eigen vereniging willen, dan kan dat natuurlijk ook nog altijd. Bekijk daarvoor ons aanbod van workshops & trainingen of neem contact op.

Onze kleine lettertjes:

  • Na je aanmelding horen we graag met hoeveel mensen jullie denken te komen. Verwachten jullie meer dan 30 young professionals vanuit jullie organisatie? Dan zijn jullie nog altijd van harte welkom, maar overleggen we wel graag even over onze capaciteit en eventueel een kleine verhoging van jullie investering. Zo houden we het voor iedereen betaalbaar.
  • Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Annuleren kan kosteloos tot 4 weken van tevoren, daarna brengen we 50% annuleringskosten in rekening.

Careerwise is expert in jongeren & werk (millennials & generatie-Z). We ontwerpen trainee- en leiderschapsprogramma’s voor bedrijven en verzorgen de trainingen, masterclasses en games die daar onderdeel van uitmaken ook als losse interventies. Daarbij staat plezier voorop. Want als je plezier hebt, leer je meer! Bekijk onze trainingen voor young professionals…

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Young Academy – trainingen & events voor young professional verenigingen'?