In de workshop Agile Leven nemen auteur Rowan Siskens en Careerwise trainer Jochem Bukman je mee in een praktische training om wendbaarder in het leven te staan. Wat is belangrijk voor jou? Hoe ga je slim om met alle drukte die op je af komt?

Hoe kom je écht verder?

De workshop is niet alleen theoretisch, maar vooral ook heel praktisch. Heb jij dromen? Top! Maar hoe ga je daar nu dichterbij komen, wanneer ga je ze verwezenlijken en wat houdt je nog tegen?

We nemen je mee terug naar een tijd van de eindeloze zomervakanties, waarin je het zelf voor het zeggen had. Deze workshop biedt je meer helderheid over waar je heen wilt en hoe je er gaat komen aan de hand van de originele Agile leven theorie.

Programma

Dit gaan we doen:

 • Wat is Agile?
 • Waarom zou je Agile leven?
 • Weten wat belangrijk voor jou is.
 • Bewuste keuzes maken.
 • Concrete stappen maken.

Resultaat

Na deze workshop heb je geleerd hoe je:

 • Meer rust in je leven vindt.
 • Effectiever wordt op werk en in relaties.
 • Hoe je geen 40 maar (telkens) 4 jaar kunt werken.
 • Bewuster in het leven komt te staan.

Trainer

Rowan is volgens zijn oma (die overigens maar één keer met pensioen is gegaan) een echte millennial. Na zijn opleiding Business Information Management aan de Erasmus Universiteit heeft hij de wereld rondgereisd en is daarna aan de slag gegaan als IT-consultant. Eind 2019 ging hij met zijn eerste pensioen om zich te wijden aan het schrijven van en het leiden van een agile leven.

Workshop Agile Leven - Rowan Siskens - Careerwise

Over online trainingen van Careerwise

Careerwise online trainingen zijn geen standaard online lessen. Ze zijn altijd live en in kleine groepen. Op die manier is er altijd real-time interactie met groepsgenoten, de trainer en krijg je persoonlijke aandacht. Je doet in break out rooms oefeningen en opdrachten in tweetallen waardoor je echt aan de slag bent met je eigen ontwikkeling. Je leert groepsgenoten beter kennen en werkt aan je eigen leerpunten. Eventueel zijn de online trainingen van Careerwise uit te breiden met:
 • verdiepende modules
 • on-the-job challenges tussen de online bijeenkomsten
 • 1-op-1 online coaching
 • een Q&A en/of terugkomsessie

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

 • Tijdsduur: 2 uur
 • Groepsgrootte: Max. 20 personen
 • Locatievereisten: Online en offline te boeken

  Vraag een offerte aan:

  Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

  *Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).  Millennials en werk


  Onze klanten

  Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

  Tags: , , ,

  Bekijk ook

  Menu