Kwartje de Podcast

Bij Kwartje de Podcast snijden wij, Kai en Jochem, alledaagse, bijzondere of gewoon interessante onderwerpen aan en gaan daar de open dialoog met elkaar of met gasten over aan. Het doel is altijd om bij de luisteraars en onszelf kwartjes te laten vallen. We richten ons als jonge honden graag op andere young professionals, maar iedereen is natuurlijk vrij om te luisteren. Vanuit onze passie voor leren en ontwikkelen nemen we je graag mee in het proces van iets net iets beter snappen, met een goede dosis zelfspot en humor. We snijden veel verschillende onderwerpen aan van voeding tot slaap en van emotie tot planning. Met trouwe luisteraars die onderwerpen aanbieden, storten wij ons op nieuwe stof. We nodigen maar al te graag gasten uit die al snel nieuwe Vrienden van Kwartje worden. Vind ons hier op Spotify!

Luister mee!

Wat wil jij weten?

Wat heb jij altijd al willen weten over persoonlijke ontwikkeling? Struggle je met echte rust vinden? Keuzes maken? Erachter komen wat je nu echt wilt? Wij zijn benieuwd naar jouw vraag. Wie weet hoor je jouw thema terug in een aflevering van Kwartje de Podcast! – Kai en Jochem

[contact-form-7 id=”38089″]

Powered by Careerwise

Zowel Kwartje de Podcast als Careerwise zijn enthousiast over persoonlijke ontwikkeling, zelfontwikkeling, even stil staan in het leven en bestaande concepten nog eens overdenken. Daarom kon een mooie samenwerking niet uit blijven, en is Careerwise trotse sponsor van Kwartje de Podcast!

Wat was het moment dat voor jou het kwartje viel?

Een kijkje achter de schermen!

Laatste aflevering Kwartje de Podcast

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Kwartje de podcast – powered by Careerwise'?