Er zijn maar weinig bedrijven die hun Young Professionals direct bij de start van hun carrière opleiden in efficiënt omgaan met je tijd & mailbox. Maar in je werk kom je het gelijk tegen; een overvolle mailbox, werken met volle agenda’s van jezelf en anderen, het plannen van je eigen werk, niet alles afkrijgen binnen werktijd en het omgaan met afleidingen en spoedjes… Hoe doe je dat?!

Het kan je een hoop tijd, energie, ellende en vooral stress besparen.

En dat terwijl iedereen die wat verder is in zijn carrière zal erkennen: had ik zoiets maar geleerd aan het begin van mijn loopbaan.

Je mailprogramma als je beste vriend

Je mailbox is vaak één van je grootste afleiders en productiviteitskiller nummer één. Ga maar eens na voor jezelf; je bent zomaar twee tot drie uur per dag kwijt aan e-mails behandelen en zoeken in je mailbox.

Heb jij grip op je mailbox of heeft je mailbox grip op jou?

Door slim met je mailbox om te gaan, bespaar je niet alleen veel tijd en frustratie; je kunt zelfs je mailbox voor je laten werken.

Online Training Grip op je Mailbox

Het enige wat je nodig hebt naast je mailprogramma, is een internetverbinding, pen en papier en een kopje koffie of thee. Tijdens deze online training werk je vanuit je eigen mailbox. Je past de praktische tips en tools dus direct toe in je eigen online omgeving. Volg je de training online? Omdat het live is, kan je meteen jouw vragen stellen om tot de beste oplossing voor jouw dagelijkse werk te komen. Wat leer je tijdens deze online training?

 • Waarom je mailbox explodeert en wat jij er aan kunt doen
 • Jouw mailprogramma beheren: de Tips & Tricks
 • Archiefindeling en agendabeheer
 • Slim e-mails verwerken met het OBO-model
 • Overzicht op taken, prioriteiten en deadlines

Resultaat Grip op je Mailbox

Tijdens deze online training leer je hoe je van je mailbox een handige productiviteitstool maakt. We creëren samen overzicht en meer tijd voor de belangrijke dingen in je leven. Je richt jouw e-mailprogramma optimaal in, zodat je op elk moment exact weet wat jou te doen staat, waar jouw prioriteiten liggen en welke taken jouw aandacht en tijd écht nodig hebben. De basis is gelegd waardoor je weerbaarder bent en niet voortdurend wordt meegesleept in afleiding en de waan van de dag.

 • Je mailbox is optimaal ingericht naar jouw eigen inzicht en voorkeur
 • Je kent speciale tools die helpen om grip te houden op je tijd (zelfs als het druk is!)
 • Je kunt relevante dingen makkelijk terugvinden
 • Je hebt overzicht op je taken en grip op je deadlines
 • Je weet hoe je jouw mailprogramma zo inzet, dat het jou dagelijks in je werk ondersteunt
 • Je bent productiever in jouw dagelijkse (werk)leven en je hebt meer tijd voor belangrijke dingen binnen en buiten je werk

Optioneel: voor nog meer Grip op je Tijd

1 – Verdiepingssessie (per groep of 1-op-1)

Tijdens de terugkom/verdiepingssessie finetunen we de technieken en werkwijze van de eerste trainingsdag en nemen we de tijd om te kijken naar onderwerpen die je nodig hebt om nog meer grip op je tijd te krijgen. Ook lossen we uitdagingen op door dat ene dingetje dat nog niet helemaal vlekkeloos gaat te optimaliseren om zo het resultaat op lange termijn te waarborgen.

De trainer

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn interactief, verbindend en fun! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we elke leerervaring op maat. We gaan met je in gesprek over:

 • Het door jou gewenste resultaat
 • De tijdsbesteding waar jij aan denkt
 • Het aantal deelnemers
 • Welk budget je hebt
 • En hoe snel we kunnen starten

We gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals.

Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen.

Vraag een offerte aan


Tags: Ambitie en succes, Persoonlijk Leiderschap, Persoonlijke effectiviteit, Webinar

Vraag een offerte aan


Meer trainingen

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Online Training: Grip op je Mailbox – organiseer die sh*t!'?