InCompany en maatwerk trainingenTraining Samenwerken voor Young ProfessionalsTrainingen Generatieleren

Het Generatietheater: leer van generatieverschillen

Een unieke manier om de samenwerking tussen generaties in één klap te verbeteren!

De meeste organisaties vergrijzen de komende decennia spectaculair. Hoe houd je medewerkers vitaal en de organisatie bij de tijd? In het  proces van voortdurend updaten, spelen opvolgende generaties een hoofdrol. In het generatietheater laten we dat haarscherp zien, met acteurs uit iedere generatie. We brengen in beeld wat iedere generatie toevoegt en hoe interactie tussen generaties kan vastlopen of juist dynamisch en energie opwekkend kan zijn.

Programma

Wat gebeurt er als een nieuwe generatie zich ongewild aanpast aan de bestaande cultuur? Hoe kun je dat ombuigen? Met dit soort vragen gaan we aan de slag. Dat doen we door middel van interactief theater: een energieke en speelse mix van generatiescènes, gebaseerd op het onderzoek van Dr. Aart Bontekoning. Hij voedt het Generatietheater met ontelbare tenenkrommende, bemoedigende, soms hilarische situaties uit de praktijk.

 • Interactief leren
 • Samen lol hebben om herkenbare situaties
 • Prikkelende en open gesprekken voeren
 • Het opwekken van bewustzijn en de jeugdigheid

Korte promo

Lange impressie

Over het generatietheater

Het generatietheater is een enthousiaste groep professionele acteurs, uit alle werkende generaties, die zich de afgelopen acht jaar samen met Dr. Aart Bontekoning hebben ondergedompeld in de generatiethematiek. Anoek Neele is de verbindende moderator.

Careerwise Het Generatietheater

Praktisch

Met jou samen maken we een goed afgestemd programma. We verdiepen ons in de doelgroep, organisatie, situatie en het jargon van het bedrijf of het congres. We repeteren een aantal keer en treden dan bij jullie op. Geschikt voor een publiek van 30-500 man. Een muziekinstallatie en een podium zijn een pré.

Het Generatietheater was eerder te zien bij Siemens, Accenture, de Belastingdienst, UWV werkbedrijf, Rabobank, BAM, Nyenrode, Christelijke Hogeschool Ede, de Brijder Stichting, het Slingeland Ziekenhuis, Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders, ASVZ, HRM in het onderwijs, de Managersacademie, de Rotary en nog veel meer.

  Vraag een offerte aan:

  Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

  *Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).  Millennials en werk


  Onze klanten

  Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

   *Door het inzenden houden we je voortaan op de hoogte van onze nieuwste trainingen: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).

   Tags: , , , ,

   Bekijk ook

   Menu