InCompany en maatwerk trainingenTrainingen Generatieleren

Het generatietheater & Aart Bontekoning – leer van de verschillen

Een unieke manier om de samenwerking tussen generaties in één klap te verbeteren!

De meeste organisaties vergrijzen de komende decennia spectaculair. Hoe houd je medewerkers vitaal en de organisatie bij de tijd? In het  proces van voortdurend updaten, spelen opvolgende generaties een hoofdrol. In het generatietheater laten we dat haarscherp zien, met acteurs uit iedere generatie. We brengen in beeld wat iedere generatie toevoegt en hoe interactie tussen generaties kan vastlopen of juist dynamisch en energie opwekkend kan zijn.

Programma

Wat gebeurt er als een nieuwe generatie zich ongewild aanpast aan de bestaande cultuur? Hoe kun je dat ombuigen? Met dit soort vragen gaan we aan de slag. Dat doen we door middel van interactief theater: een energieke en speelse mix van generatiescènes, gebaseerd op het onderzoek van Dr. Aart Bontekoning. Hij voedt het Generatietheater met ontelbare tenenkrommende, bemoedigende, soms hilarische situaties uit de praktijk.

  • Interactief leren
  • Samen lol hebben om herkenbare situaties
  • Prikkelende en open gesprekken voeren
  • Het opwekken van bewustzijn en de jeugdigheid

Korte promo

Lange impressie

Over het generatietheater

Het generatietheater is een enthousiaste groep professionele acteurs, uit alle werkende generaties, die zich de afgelopen acht jaar samen met Dr. Aart Bontekoning hebben ondergedompeld in de generatiethematiek. Anoek Neele is de verbindende moderator.

Praktisch

Met jou samen maken we een goed afgestemd programma. We verdiepen ons in de doelgroep, organisatie, situatie en het jargon van het bedrijf of het congres. We repeteren een aantal keer en treden dan bij jullie op. Geschikt voor een publiek van 30-500 man. Een muziekinstallatie en een podium zijn een pré.

Het Generatietheater was eerder te zien bij Siemens, Accenture, de Belastingdienst, UWV werkbedrijf, Rabobank, BAM, Nyenrode, Christelijke Hogeschool Ede, de Brijder Stichting, het Slingeland Ziekenhuis, Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders, ASVZ, HRM in het onderwijs, de Managersacademie, de Rotary en nog veel meer.

De trainer

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn interactief, verbindend en fun! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we elke leerervaring op maat. We gaan met je in gesprek over:

  • Het door jou gewenste resultaat
  • De tijdsbesteding waar jij aan denkt
  • Het aantal deelnemers
  • Welk budget je hebt
  • En hoe snel we kunnen starten

We gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals.

Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen.

Vraag een offerte aan


Tags: Generatie Z, Generatiemanagement, Generaties, Millennials generatie Y, Seminar

Vraag een offerte aan


Meer trainingen

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Het generatietheater & Aart Bontekoning – leer van de verschillen'?