InCompany en maatwerk trainingenTrainingen GeneratielerenVitaliteitstrainingen voor Young Professionals

Training Innoveren met Millennials – zet jong talent in bij vernieuwing

Elke generatie heeft de potentie om vernieuwing te brengen. Millennials zijn van nature geneigd om te vertellen wat ze anders zouden doen, als zij het voor het zeggen hadden. Gedrag dat niet altijd gewaardeerd wordt door andere generaties en het bestaande systeem. Deze Training Innoveren met Millennials zorgt ervoor dat nieuwe ideeën in effectieve assertiviteit worden omgezet. Je leert te overtuigen op een manier die wél welkom is.

Deze training is voor organisaties waar meerdere jonge talenten zijn aangenomen. Zij komen frisse blikken brengen en nieuwe perspectieven. Hun aanwezigheid zal moeten leiden tot innovatie en vernieuwing van processen. Toch lopen ze snel tegen bestaande patronen en oude gewoontes aan. Daardoor ligt het risico van conformeren op de loer. Je wilt die millennials daarom helpen om assertiever te worden en beter op te komen voor de vernieuwing die ze voor zich zien. Vernieuwing die nieuwe energie geeft voor alle collega’s en klanten van je organisatie.

Programma Training Innoveren met Millennials

 • Kennismaking
 • De Frisse Blik
 • Pijnlijke vragen stellen
 • Advies geven betekent aansluiten
 • Persoonlijke Stand Up: Waar ga jij voor?

Resultaat Training Innoveren met Millennials

Na afloop kunnen de millennial-deelnemers beter aansluiten in communicatie. Ze vragen door naar de werkelijke behoeften en zetten hun ideeën en plannen om naar aantrekkelijke pitches. De millennials worden zo de change-agents van de organisatie.

De Trainer

[authorsure_author_box]

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

  Vraag een offerte aan:

  Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

  *Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).  Millennials en werk

  Onze klanten

  Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
  Tags: , , ,

  Bekijk ook

  Menu