Elke generatie heeft de potentie om vernieuwing te brengen. Millennials zijn van nature geneigd om te vertellen wat ze anders zouden doen, als zij het voor het zeggen hadden. Gedrag dat niet altijd gewaardeerd wordt door andere generaties en het bestaande systeem. Deze Training Innoveren met Millennials zorgt ervoor dat nieuwe ideeën in effectieve assertiviteit worden omgezet. Je leert te overtuigen op een manier die wél welkom is.

Deze training is voor organisaties waar meerdere jonge talenten zijn aangenomen. Zij komen frisse blikken brengen en nieuwe perspectieven. Hun aanwezigheid zal moeten leiden tot innovatie en vernieuwing van processen. Toch lopen ze snel tegen bestaande patronen en oude gewoontes aan. Daardoor ligt het risico van conformeren op de loer. Je wilt die millennials daarom helpen om assertiever te worden en beter op te komen voor de vernieuwing die ze voor zich zien. Vernieuwing die nieuwe energie geeft voor alle collega’s en klanten van je organisatie.

Programma Training Innoveren met Millennials

  • Kennismaking
  • De Frisse Blik
  • Pijnlijke vragen stellen
  • Advies geven betekent aansluiten
  • Persoonlijke Stand Up: Waar ga jij voor?

Resultaat Training Innoveren met Millennials

Na afloop kunnen de millennial-deelnemers beter aansluiten in communicatie. Ze vragen door naar de werkelijke behoeften en zetten hun ideeën en plannen om naar aantrekkelijke pitches. De millennials worden zo de change-agents van de organisatie.

De trainer

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn interactief, verbindend en fun! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we elke leerervaring op maat. We gaan met je in gesprek over:

  • Het door jou gewenste resultaat
  • De tijdsbesteding waar jij aan denkt
  • Het aantal deelnemers
  • Welk budget je hebt
  • En hoe snel we kunnen starten

We gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals.

Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen.

Vraag een offerte aan


Tags: , , ,

Vraag een offerte aan


Meer trainingen

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Training Innoveren met Millennials – zet jong talent in bij vernieuwing'?