innoveren vernieuwen millennials careerwise frisheid beautiful-computer-face-834949

Training Innoveren met Millennials – zet jong talent in bij vernieuwing

Elke generatie heeft de potentie om vernieuwing te brengen. Millennials zijn van nature geneigd om te vertellen wat ze anders zouden doen, als zij het voor het zeggen hadden. Gedrag dat niet altijd gewaardeerd wordt door andere generaties en het bestaande systeem. Deze Training Innoveren met Millennials zorgt ervoor dat nieuwe ideeën in effectieve assertiviteit worden omgezet. Je leert te overtuigen op een manier die wél welkom is.

Deze training is voor organisaties waar meerdere jonge talenten zijn aangenomen. Zij komen frisse blikken brengen en nieuwe perspectieven. Hun aanwezigheid zal moeten leiden tot innovatie en vernieuwing van processen. Toch lopen ze snel tegen bestaande patronen en oude gewoontes aan. Daardoor ligt het risico van conformeren op de loer. Je wilt die millennials daarom helpen om assertiever te worden en beter op te komen voor de vernieuwing die ze voor zich zien. Vernieuwing die nieuwe energie geeft voor alle collega’s en klanten van je organisatie.

Programma Training Innoveren met Millennials

 • Kennismaking
 • De Frisse Blik
 • Pijnlijke vragen stellen
 • Advies geven betekent aansluiten
 • Persoonlijke Stand Up: Waar ga jij voor?

Resultaat Training Innoveren met Millennials

Na afloop kunnen de millennial-deelnemers beter aansluiten in communicatie. Ze vragen door naar de werkelijke behoeften en zetten hun ideeën en plannen om naar aantrekkelijke pitches. De millennials worden zo de change-agents van de organisatie.

De Trainer

Iro Evangelou is programma-ontwerper en lead-trainer bij Careerwise. Ze studeerde organisatie en klinische psychologie en studeerde af op transfer van training. Zij is naast coach gecertificeerd psychotherapeut. Al ruim 15 jaar begeleid zij Young Professional programma’s waarvan zij de meeste zelf heeft ontworpen, zoals haar eigen open programma: Project GELUKt. "Het leven is te kort om te doen wat de buitenwereld van je verwacht. Waar ik gelukkig van word is millennials helpen hun potentieel te benutten, de stap te zetten richting hun unieke levensbestemming, met lef maar ook met aandacht voor talent en innerlijke wijsheid.”

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

  Vraag een offerte aan:

  Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

  *Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).  Millennials en werk

  Onze klanten

  Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


  Careerwise Nieuwsbrief

  Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
  jouw voornaam
  jouw e-mail
  Ik ben...