Online Trainingen voor Young Professionals & TraineeshipsVoorgaande Trainingen & Evenementen

Online training Slim Leidinggeven – 15 tips voor young professionals

Werken in een team kan erg leuk zijn. Maar ook een vloek. Je loopt er helemaal op leeg. Gedoe, brandjes blussen of iedereen die zich passief opstelt.

Dat hoeft niet! Je kunt je team zo neerzetten dat het loopt als een tierelier! Maar hoe doe je dat? Wat vraagt dat van jou als leidinggevende? En van je teamleden? Maak je team zelfsturend zodat jij ontspannen de leiding hebt van een team dat werkt.

Programma online training Slim Leidinggeven

Tijdens deze online training krijg je 15 waardevolle tips en nieuwe inzichten die meteen toepasbaar zijn. Gebaseerd op de dagelijkse praktijk van het leiding geven aan teams. Geput uit jarenlange ervaring.

Resultaat online training Slim Leidinggeven

 • Je weet wat jij en jouw teamleden nodig hebben om goed te kunnen functioneren in een team.
 • Je ziet helder waar conflicten uit voort kunnen komen en hoe je ze óf kunt voorkomen óf gezond kunt aangaan.
 • Je weet wat er in de weg staat om de doelen van je team te realiseren

Wie is jouw Trainer?

[authorsure_author_box]

Over online trainingen van Careerwise

Careerwise online trainingen zijn geen standaard online lessen. Ze zijn altijd live en in kleine groepen. Op die manier is er altijd real-time interactie met groepsgenoten, de trainer en krijg je persoonlijke aandacht. Je doet in break out rooms oefeningen en opdrachten in tweetallen waardoor je echt aan de slag bent met je eigen ontwikkeling. Je leert groepsgenoten beter kennen en werkt aan je eigen leerpunten. Eventueel zijn de online trainingen van Careerwise uit te breiden met:
 • verdiepende modules
 • on-the-job challenges tussen de online bijeenkomsten
 • 1-op-1 online coaching
 • een Q&A en/of terugkomsessie

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

  Vraag een offerte aan:

  Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

  *Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).  Millennials en werk

  Onze klanten

  Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
  Tags: , , , ,

  Meer trainingen

  Menu