Online Trainingen voor Young Professionals & TraineeshipsVoorgaande Trainingen & Evenementen

Online training Slim Leidinggeven – 15 tips voor young professionals

Werken in een team kan erg leuk zijn. Maar ook een vloek. Je loopt er helemaal op leeg. Gedoe, brandjes blussen of iedereen die zich passief opstelt.

Dat hoeft niet! Je kunt je team zo neerzetten dat het loopt als een tierelier! Maar hoe doe je dat? Wat vraagt dat van jou als leidinggevende? En van je teamleden? Maak je team zelfsturend zodat jij ontspannen de leiding hebt van een team dat werkt.

Programma online training Slim Leidinggeven

Tijdens deze online training krijg je 15 waardevolle tips en nieuwe inzichten die meteen toepasbaar zijn. Gebaseerd op de dagelijkse praktijk van het leiding geven aan teams. Geput uit jarenlange ervaring.

Resultaat online training Slim Leidinggeven

  • Je weet wat jij en jouw teamleden nodig hebben om goed te kunnen functioneren in een team.
  • Je ziet helder waar conflicten uit voort kunnen komen en hoe je ze óf kunt voorkomen óf gezond kunt aangaan.
  • Je weet wat er in de weg staat om de doelen van je team te realiseren

De trainer

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn interactief, verbindend en fun! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we elke leerervaring op maat. We gaan met je in gesprek over:

  • Het door jou gewenste resultaat
  • De tijdsbesteding waar jij aan denkt
  • Het aantal deelnemers
  • Welk budget je hebt
  • En hoe snel we kunnen starten

We gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals.

Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen.

Vraag een offerte aan


Tags: , , , ,

Vraag een offerte aan


Meer trainingen

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Online training Slim Leidinggeven – 15 tips voor young professionals'?