InCompany en maatwerk trainingenTalentontwikkeling

Training: weten wat je wilt – ga voor je doelen!

Als je heel eerlijk bent, weet je best wat je diep van binnen wilt. Maar hoe krijg je het voor elkaar? Kom er achter tijdens de training Ga voor je Doelen.

Tijdens deze training gooi je het roer om. Je zet alles op alles om één van (grotere) doelen waar te maken. Je leert herkennen hoe je jezelf hierin (onbewust) tegenhoudt en ontwikkelt een strategie om blijvend je ambities te realiseren.

Programma van de training Ga voor je Doelen

Ideaal gezien bestaat deze training uit meerdere dagdelen verspreid over twee tot drie maanden:

Resultaat van de training Ga voor je Doelen

De trainer

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn interactief, verbindend en fun! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we elke leerervaring op maat. We gaan met je in gesprek over:

  • Het door jou gewenste resultaat
  • De tijdsbesteding waar jij aan denkt
  • Het aantal deelnemers
  • Welk budget je hebt
  • En hoe snel we kunnen starten

We gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals.

Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen.

Vraag een offerte aan


Meer trainingen

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Training: weten wat je wilt – ga voor je doelen!'?