InCompany en maatwerk trainingenTrainingen Generatieleren

Seminar Gezond Samenwerken – haal het beste uit alle generaties

Millennials zijn zelfingenomen, egocentrisch, ongeduldig en lui. Zo maar wat vooroordelen over samenwerken met jongeren in organisaties. Maar dat geldt helemaal niet voor Nederlandse millennials, zegt generatie-expert Aart Bontekoning.

Millennials in Nederland zijn ambitieus en zien nieuwe manieren om het werk slimmer aan te pakken. Hun brein bevat updates die de vele vergrijzende organisaties met vergrijzende breinen nodig hebben om bij de tijd te blijven.

Programma seminar Gezond Samenwerken met alle generaties

Hoe zorg je er als organisatie voor dat millennials niet afhaken? Wat kunnen zij leren van oudere generaties? In dit seminar ontdek je de behoeftes van alle vijf de generaties die momenteel actief zijn op de werkvloer. Hoe zet je iedereen in op zijn talent? Hoe zorg je voor een gezonde werkomgeving voor alle generaties. Eentje waar iedereen energie van krijgt. Van jong tot oud.

Resultaat na het seminar Gezond Samenwerken met alle generaties

 • Je hebt inzicht in hoe verschillende generaties functioneren binnen de organisatiecultuur.
 • Je hebt inzicht in manieren waarop je jouw organisatiecultuur kunt updaten.
 • Je weet hoe je een werkcultuur kunt creëren die aantrekkelijk is voor alle generaties.
 • Je weet hoe je de vitaliteit en inzetbaarheid van jonge werknemers verbetert.

Wie is jouw trainer?

[authorsure_author_box]

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

  Vraag een offerte aan:

  Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

  *Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).  Millennials en werk

  Onze klanten

  Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
  Tags: , , , , , , ,

  Meer trainingen

  Menu