InCompany en maatwerk trainingenTrainingen Generatieleren

Seminar Gezond Samenwerken – haal het beste uit alle generaties

Millennials zijn zelfingenomen, egocentrisch, ongeduldig en lui. Zo maar wat vooroordelen over samenwerken met jongeren in organisaties. Maar dat geldt helemaal niet voor Nederlandse millennials, zegt generatie-expert Aart Bontekoning.

Millennials in Nederland zijn ambitieus en zien nieuwe manieren om het werk slimmer aan te pakken. Hun brein bevat updates die de vele vergrijzende organisaties met vergrijzende breinen nodig hebben om bij de tijd te blijven.

Programma seminar Gezond Samenwerken met alle generaties

Hoe zorg je er als organisatie voor dat millennials niet afhaken? Wat kunnen zij leren van oudere generaties? In dit seminar ontdek je de behoeftes van alle vijf de generaties die momenteel actief zijn op de werkvloer. Hoe zet je iedereen in op zijn talent? Hoe zorg je voor een gezonde werkomgeving voor alle generaties. Eentje waar iedereen energie van krijgt. Van jong tot oud.

Resultaat na het seminar Gezond Samenwerken met alle generaties

  • Je hebt inzicht in hoe verschillende generaties functioneren binnen de organisatiecultuur.
  • Je hebt inzicht in manieren waarop je jouw organisatiecultuur kunt updaten.
  • Je weet hoe je een werkcultuur kunt creëren die aantrekkelijk is voor alle generaties.
  • Je weet hoe je de vitaliteit en inzetbaarheid van jonge werknemers verbetert.

De trainer

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn interactief, verbindend en fun! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we elke leerervaring op maat. We gaan met je in gesprek over:

  • Het door jou gewenste resultaat
  • De tijdsbesteding waar jij aan denkt
  • Het aantal deelnemers
  • Welk budget je hebt
  • En hoe snel we kunnen starten

We gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals.

Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen.

Vraag een offerte aan


Tags: Ambitie en succes, Loopbaan, Millennials generatie Y, Persoonlijke effectiviteit, Scoor die baan, Seminar, Seminars & Sprekers, Werkplezier en werkstress

Vraag een offerte aan


Meer trainingen

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Seminar Gezond Samenwerken – haal het beste uit alle generaties'?