Careerwise-Mindfulness-Young-Professionals-pexels-photo-536021

Mindfulness training voor Young Professionals in organisaties

Door een goede balans tussen werk en privé te vinden voel je je de hele dag door uitgerust en vitaal. Maar dat is niet altijd makkelijk. Een mindfulness training helpt je om in het moment te leven en je energie beter te verdelen.

Programma mindfulness training voor Young Professionals in organisaties

Resultaat na deze mindfulness training voor Young Professionals

  • Je kunt mindfulness inzitten in op je werk en in je privéleven
  • Je kunt werk en privé in balans brengen
  • Je leeft in het moment
  • Je hebt meer focus en rust
  • Je luistert naar je eigen gevoel en weet wat er nodig is in bepaalde situaties

Wie is jouw trainer?

De Careerwise Trainers

Vanuit ons netwerk aan freelance trainers en coaches dat wij de afgelopen tien jaar zorgvuldig opbouwden, hebben wij de zestig beste young professional specialisten aan ons verbonden. Het zijn stuk voor stuk experts op het gebied van millennials & werk. Samen ontwerpen en faciliteren we trainee- en leiderschapsprogramma's. De trainingen, masterclasses en games die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies. Samen doen we er alles aan om het gat tussen de behoeften van organisaties en jong talent te dichten. Samen maken we plezier en leren we van elkaar. Liefst zo min mogelijk in stoffige zaaltjes. We nemen je mee op avontuur of creëren jouw leerproces daar waar jij het 't hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

Vraag een offerte aan:

Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

*Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).Millennials en werk

Onze klanten

Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Download gratis het e-book: Creëer rust in je hoofd in 10 stappen

Wil jij voor eens en voor altijd afrekenen met het gevoel altijd druk-druk-druk te zijn? Dan is het e-book Creëer rust in je hoofd - in 10 eenvoudige stappen van Sanne Wurzer iets voor jou. In het e-book geeft Sanne tien praktische tips die je helpen om je agenda en je hoofd op orde te houden. Misschien zit de gouden tip voor jou ertussen!


Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...