Een ondernemende wedstrijdleiding bij de Race of the Classics #ROTCYP

boten van de Race of the Classics for Young Professionals

Een echte ondernemer, zo kun je Matthijs Westerwoudt wel noemen. Naast zijn werk als Project Manager bij Frisse Blikken heeft hij samen met zijn broer een eigen onderneming in meubels van speciale materialen. En hij zit ook nog eens in de wedstrijdleiding van de Race of the Classics for Young Professionals. Speciaal voor Careerwise geeft hij een inkijkje in al deze rollen.

Ondernemend en innovatief

Matthijs WesterwoudtIk werk bij Frisse Blikken in de rol van Project Manager. Frisse Blikken ondersteunt organisaties met moderne uitdagingen door het inzetten van jonge, slagvaardige professionals met ondernemingsdrang. Werken bij Frisse Blikken past bij mij door het ondernemende en innovatieve karakter van de organisatie en de opdrachten. Ik krijg de mogelijkheid om samen te werken met organisaties om moderne uitdagingen aan te gaan en zo op vernieuwende wijze waarde toe te voegen. Daar word ik erg enthousiast van.

Tafels van oude bowlingbanen

Naast mijn baan bij Frisse Blikken heb ik ook mijn eigen onderneming, Studio Westerwoudt. Hierbij maak ik samen met mijn broer onder andere tafels van speciale materialen, zoals oude bowlingbanen.

Een geweldige groep

Waarom de organisatie van de Race? Zeilen is een grote hobby van mij, vandaar dat ik binnen de Race als mede-organisator in de wedstrijdleiding zit. De organisatie van de Race is met name heel erg leuk. Daarbij werk ik samen met een geweldige groep richting een fantastisch evenement. Deze combinatie maakt de organisatie van de Race iets heel bijzonders en leuks!

Ben je nieuwsgierig naar mijn rol binnen de wedstrijdleiding en wil je horen wat het allemaal inhoudt om dit geweldige event te organiseren? Neem dan gerust een keer contact met me op.

Tags: ROTCYP
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Een ondernemende wedstrijdleiding bij de Race of the Classics #ROTCYP'?