Team Boskalis: nog 40 dagen te gaan #ROTCYP

Onze Facebook countdown tikt langzaam weg… nog 40 dagen te gaan… ‘Heerlijk!’ denk ik, over 40 dagen stap ik aan boord van de Pedro Doncker met ons ‘Team Boskalis’ voor wat beloofd een onvergetelijke ‘Rees’. Wegdromen bij dit idee is zo gedaan; in gedachten sta ik aan boord met een glimlach van oor tot oor om als eerste over de finish te varen en de rest van de schepen ergens ver achter ons te laten.

Voorbereiden van safety meeting tot team spirit

Maar dan schrik ik van de realiteit: nog maar 40 dagen te gaan…. En nog zo veel te doen. Safety meetings organiseren, presentaties maken, ‘hoe winnen we de Media Award?’, zeilpakken bestellen en niet te vergeten borrelen, dit laatste natuurlijk voor onze ‘Team Spirit’. Grote kans dat ik nu nog maar de helft heb opgenoemd, maar ik sta er natuurlijk niet alleen voor. Samen met Bibi Haggenburg, Bas de Laat, Stefanie Lunshof en leden van het bestuur van Young Boskalis organiseren wij de Rees voor Boskalis dit jaar.

Missie naar Duitsland: veiligheid

Zo zijn Stefanie en ik maandagochtend voor zonsopgang vertrokken voor onze ‘scheepsinspectie’ aan boord van de Pedro Doncker. Dit was een veiligheidsvoorwaarde vanuit onze organisatie en natuurlijk gewoon super leuk om te doen. Dat het schip in Kiel (Duitsland) lag hield ons dan ook niet tegen.

Ons ’thuis’ tijdens de Rees

Na een lange rit werden we rond de middag hartelijk welkom geheten aan boord door de crew bij wat tijdens de Rees ‘thuis’ gaat zijn. Tijdens het bezoek keken we onze ogen uit. Vanuit ons werk zijn we heel wat schepen gewend – zo werk ik zelf bijvoorbeeld op een project op de waal met diverse schepen, maar zo’n Tall Ship is toch wel even andere koek.

Nog 40 dagen en 10 uur te gaan…

Nu ga ik snel weer verder met de voorbereidingen voor onze eerste officiële Team Meeting morgen waarbij we aansluitend naar de Rotterdam Port Party gaan.


Mark Sijl Careerwise ROTCYPMark Sijl behaalde zijn bachelor Business Management aan de IVA. Momenteel werkt hij bij Boskalis als Superintendent. Samen met Bibi HaggenburgBas de LaatStefanie Lunshof en leden van het bestuur van Young Boskalis organiseren zij voor Boskalis deelname aan de Race of the Classics for Young Professionals. Volg Mark, Bas, Stefanie en de rest van Team Boskalis via hun facebook pagina.

Tags:
Vraag van de maand
Ik wissel graag met iemand van gedachten als ik mij onzeker voel of ergens over twijfel.Deel je antwoord en bekijk de resultaten:
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Team Boskalis: nog 40 dagen te gaan #ROTCYP'?