Young Professionals TeamKPN zetten alle zeilen (lipdup video)

De Race of the Classics for Young Professionals is er om plezier te hebben, te netwerken, samen te zeilen maar vooral ook om een unieke vloot Klassieke Zeilschepen te steunen. Na een heftige nacht gebruikt Team KPN haar vrije dag in Den Helder om op een originele manier aandacht te vragen voor een nieuw zeil voor hun schip: De Amazone. Karianne vertelt.

De storm en de lipdub

Dat de Race of the Classics een heftig avontuur kan zijn, weten we. Er is zeer harde wind voorspeld. De bestemming is aangepast van Ramsgate naar Den Helder. We varen met ons schip de Amazone de Noordzee op. Iedereen weet het. Dit is serieus. Aan de reling, bij de deur, binnen en buiten: de helft van ons team is zeeziek. De rest aan dek, hard aan het werk. De Rees wordt een echte wedstrijd. Zeilen strak gespannen, mooie koers, golven die over het schip slaan. Ons team staat er.

Het bericht van man over boord, raakt iedereen. De succesvolle redding ook. We varen zo snel en veilig mogelijk door naar Den Helder.

Daar lig je dan. Stil in Den Helder. Een dag lang ‘niets’ te doen. Maar dat kan beter. TeamKPN gaat uit zijn dak. Naast ons ligt ING en ook zij kijken hun ogen uit. Dat teambuilding ook op niet-zee kan, laten we zien. Onze lipdub werkt. Ieder teamlid doet mee. Zingt. Danst. In 2 uur zetten we idee tot film neer. Het gevoel na afloop is overweldigend. We zijn een nog hechter team geworden. Wij zijn trots op onze lipdub en dat willen we delen. Dit is het resultaat: TeamKPN doet ‘t gewoon!

Young Professionals KPN maken een lipdup voor het goede doel

Tags: ROTCYP
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Young Professionals TeamKPN zetten alle zeilen (lipdup video)'?