Continu verbeteren

Werken_Bij_Heineken_ROTCYP_Jos_KuilboorJos Kuilboer (29) werkt sinds vier jaar bij Heineken Nederland Supply in Zoeterwoude als Total Productive Management Facilitator. Hij studeerde Civiele Teckniek in Delft en werkt nu aan het ‘continu verbeteren’ van projecten. Ook als Team Captain voor de Race of the Classics wil hij de standaard vasthouden.

Continu verbeteren met enthousiaste mensen

Na mijn studie Civiele Techniek in Delft was ik op zoek naar een plek waar ik mijn Delftse analytische blik kon combineren met communicatie, organisatie en internationaal perspectief. Bovendien wilde ik voor een bedrijf werken wat een tastbaar product aflevert. Zodoende heb ik zelf een aantal gesprekken opgezet bij bedrijven die voor mij interessant waren. Bij HEINEKEN voelde ik direct een klik met de mensen door het enthousiasme en trots waarmee ze over hun baan vertelden: hier wilde ik deel van uitmaken.

De grootste klant van de Rotterdamse haven

Momenteel werk ik op de logistieke en customer service afdeling. Wij zijn verantwoordelijk voor de planning van de brouwerijen in Zoeterwoude, Wijlre en Den Bosch en voorzien honderdzestig van onze locaties over de hele wereld van bier.

Werken_Bij_Heineken_ROTCYP_Continu_Verbeteren

Hiermee zijn wij de grootste klant van de haven van Rotterdam. Binnen deze afdeling ben ik verantwoordelijk voor het Total Productive Management programma. In het kort is dat een continue verbeterprogramma waarmee we de verliezen uit de keten halen.

De diversiteit geeft me energie

Uit de diversiteit van de baan haal ik veel energie. Deze week werk ik met control samen aan dashboards waarin we zo goed mogelijk grip op het programma kunnen houden. Met HR werk ik aan een change management programma in onze brouwerijen. In de operatie werk ik momenteel aan twee verbetertrajecteams met onze organisaties in Frankrijk en Italië. En met HEINEKEN International werk ik aan de toekomst van het programma over de komende jaren. Ik heb er veel lol in om door middel van goede samenwerking het energielevel in de organisatie hoog te houden en op basis hiervan te werken aan fantastische resultaten.

Werken_Bij_Heineken_ROTCYP_voorbereiding
Een dagje zeilen om kennis te maken voor de ROTCYP

Het behouden van de standaard

Essentieel binnen continue verbeteren is het vasthouden van de standaard. Dit zou je ook kunnen betrekken op onze deelname aan de Race, en betekent dan logischerwijs het prolongeren van onze titel in de snelle klasse. Bovendien is ondernemerschap een belangrijk onderdeel van het DNA van de HEINEKEN organisatie.

Werken_Bij_Heineken_ROTCYP_team photo 2

Denk aan mooie projecten als de Heineken Starbottle en Amstel Radler in Nederland en de introductie van Soll en Desperados op mondiaal niveau. Binnen ons team heeft iedereen hier op zijn of haar manier aan bijgedragen en hier zijn we trots op. Met deze voorbeelden als inspiratie ben ik er van overtuigd dat de titel dit jaar blijft waar hij hoort!

Tags: ROTCYP, Young professionals
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Continu verbeteren'?