Lachworkshop – lachen is een serieuze zaak!

Wist je dat je met een neplach jouw hersenen voor de gek kunt houden en je je blijer kunt voelen? Je maakt de juiste hormonen aan om je fijn te voelen en stresshormonen te reduceren. Een lach opwekken kan je leren tijdens deze lachworkshop. Het geeft energie, helpt te relativeren en je hoofd leeg te maken. En dikke kans dat het ook nog je zelfvertrouwen vergroot. Lachen zonder aanleiding kan gek voelen en ongemakkelijkheid oproepen, maar oefening baart kunst!

Tijdens de lachworkshop laat je jezelf zien met een lach, door verschillende speelse oefeningen helpt de trainer je de drempel over te stappen en je eigen lach te ervaren!

Het programma van de lachworkshop – das lachen!

 • Uitleg over de (positieve) effecten van lachen
 • Diverse oefeningen: lekker lachen zonder reden
 • Ongemakkelijkheid: zo ga je ermee om
 • Lachyoga en lachmeditatie
 • Nabespreking

Resultaat van de lachworkshop

Deelnemen aan een lachworkshop bevordert je samenwerkingsvaardigheden, levert je vertrouwen, verbetert je communicatie en helpt je grenzen te verleggen.

 • Besef de kracht van de lach op je zelf en op de mensen om je heen
 • Leer dat je invloed hebt op hoe je je voelt zonder dat je afhankelijk bent van externe factoren
 • Vergroot je zelfvertrouwen
 • Vergroot je relativeringsvermogen

Trainer

Bente Adriaens is Careerwise lachcoach en eigenaar van Get the Laugh Flow. Haar drive voor haar workshops? Ze vindt dat we het leven iets te serieus nemen. Lachen verbindt en doet veel voor lichaam en geest. De afgelopen jaren volgde zij lachyoga weekenden, ging naar een lachcongres in Parijs en heeft vooral heel veel lach-workshops gegeven. Ze vindt het elke keer opnieuw boeiend om te zien welk effect de lach op mensen heeft en heeft als missie hiermee zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen.

Praktisch

 • Locatie: Utrecht
 • Datum: Elke eerste maandag van de maand
 • Tijd: 20:00 uur – 21:30 uur
 • Prijs: €12,-

Aanmelden


Wil je meer? Probeer lachcoaching

Bij lachen gaat het om oefening baart kunst. Wil je meer verandering bij jezelf teweeg brengen en de lach een vaste plek in je leven geven? Dan is één op één lachcoaching misschien iets voor jou. We zien elkaar drie keer gedurende twee en een halve maand en je gaat elke dag een á twee minuten oefenen! Kosten hiervoor zijn €199,-  voor drie keer vijfenveertig minuten in de natuur in Utrecht (of een plaats naar keuze, hou dan rekening met bijkomende vervoers/locatiekosten).

Kan ik dit betalen?

Wij vinden het belangrijk dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk is.
 • Ben je van plan deze training particulier te betalen? Cool! Mocht je in een situatie zitten waarin je nu het geld niet kunt missen, neem dan gerust contact met ons op voor een betalingsregeling of prijsafspraak die past bij jouw inkomenssituatie
 • Veel bedrijven hebben (soms zelfs verplicht) een opleidingsbudget. Het komt helaas te vaak voor dat werknemers zoals jij niets van de beschikbaarheid van zo'n budget afweten. Vraag naar de mogelijkheden bij je HR-verantwoordelijke. Advies nodig hoe je dit aanpakt? Neem contact met ons op. We helpen je graag op weg bij het aantonen van de enorme toegevoegde waarde voor jou én je werkgever.
 • Tot slot is het inschrijfgeld voor ZZP-ers aftrekbaar.
Noem nu nog maar eens een reden om niet te investeren in je beste zelf!

Onze klanten

Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Tags: Communicatie, Geluk, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Werkdruk en stress, Werkplezier en werkstress, Workshop
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Lachworkshop – lachen is een serieuze zaak!'?