Young Professional of the Year 2011

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

De verkiezing van de Young Professional of the Year is weer begonnen. De verkiezing van dé high potential van Nederland wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door de intercompany association (ICA), een samenwerkingsverband van bedrijfsjongerenverenigingen.

De deelnemende bedrijven, SNS Reaal, Rabobank, Tata Steel, DHV, Ministerie van Economische Zaken, Logica, ING, TNO, Delta Lloyd, Royal Haskoning en Siemens, zijn nog druk op zoek naar een geschikte ‘lijsttrekker’ die vanaf 4 maart die verkiezingen moet gaan winnen. De ideale kandidaat is in het bezit van lef, reflectievermogen, verantwoordelijkheid, visie en daadkracht.

Mind the Gap

Het thema van dit jaar is ‘Mind the Gap’: wederzijds bewustzijn en besef. Volgens de organisatie zit er een ‘gap’ tussen de Young Professionals en hun omgeving. “Dat is geen negatieve constatering, maar een objectief feit en niet iets waar we ons zorgen over moeten maken, maar waar we ons bewust van moeten zijn binnen organisaties en waar we het meeste uit moeten halen.”

Vorig jaar werd Coen van Kralingen, Procesbeheerder Staalproductie bij Corus (TATA Steel) uit 17 genomineerden gekozen tot Young Professional of the Year. In de categorie Advisors werd Etienne Mulders van Economische Zaken winnaar. Maartje Loomans van Philips werd categoriewinnaar van de Managers.

Lees hier de verhalen van de genomineerden van 2011

Kijk hier voor de uitslag van 2011

Tags: Young Professional of the Year
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Young Professional of the Year 2011'?