Bewust & Gezond

Als jij lekker in je vel zit, bereik je veel meer in je werk en privé. Maar iedereen heeft zijn ups en downs en beperkingen. Hoe ga je daar bewust mee om? Een gezonde lifestyle helpt je verder.

powernap - De kracht van de powernap - pexels-jaymantri-212269

De kracht van de powernap

Slaapissues kunnen worden veroorzaakt door kinderen, een snurkende partner of veel aan je hoofd hebben. De gevolgen zijn dat je ‘s morgens niet energiek wakker wordt en dat heeft heel veel nawerking gedurende de dag. De oplossing? Doe af en toe een powernap!

Eet jezelf vitaal in de herfst en winter - pexels-yaroslav-shuraev-8844888

Eet jezelf vitaal in de herfst en winter

Als de dagen korter zijn, en het buiten kouder is, heb je vaak behoefte aan ander eten dan in de zomer. Was jij juist goed bezig met salades, maar heb je hier in de herfst en winter minder zin in? Geen paniek, ook zonder salades kan je goed bezig zijn. Eet jezelf vitaal, óók in de herfst en winter.

Je bent perfect met al jouw imperfecties imperfectie by pexels-nataliya-vaitkevich-4944508

Jij bent perfect met al jouw imperfecties

Je voelt je verantwoordelijk, je legt de lat hoog, je wilt graag de dingen die je doet heel goed doen en hulp vragen is best een uitdaging voor je. Je gaat maar door en moet veel van jezelf. Dan heb je te maken met perfectionisme. Join the club, want veel young professionals hebben dit!

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Bewust & Gezond'?