BNN University gaat weer van start

bnn

Ben jij de volgende Filemon Wesselink of Dennis Storm? Enthousiaste radio- en tv-talenten kunnen zich weer aanmelden voor BNN University, hèt opleidingstraject van BNN. Jonge gemotiveerde creatievelingen krijgen bij BNN de kans zich in één jaar tijd te ontwikkelen tot allround programmamaker voor radio of tv.

Ervaring in de mediawereld is niet van belang. BNN zoekt mensen die risico’s durven nemen, humor hebben en er helemaal voor willen gaan. Professionals van binnen en buiten BNN geven workshops over de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast werken de nieuwkomers mee aan verschillende BNN-programma’s.

Dat BNN University een opstap naar een glansrijke radio- of tv-carrière kan betekenen, bewijzen onder andere Filemon en Dennis. Naast deze bekende gezichten zijn er nog veel meer oud-kandidaten die bij BNN werken, zoals bijvoorbeeld Jan Willem van Zoest (Radio 1-verslaggever) en Paul Stoel (producer Coen en Sander Show).

Aanmelden voor de interne opleiding van BNN kan tot 16 oktober 2010 op bnnuniversity.bnn.nl. Na een selectieronde in december starten de zestien meest veelbelovende talenten met een stoomcursus van een week. Daarna zijn de studenten minstens twee dagen per week bij BNN aan het werk. De opleiding duurt in het totaal een jaar. Iedere drie maanden vindt er een evaluatie plaats om te kijken of de student bij BNN kan blijven.

Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'BNN University gaat weer van start'?