fbpx

Overheidwise: Den Haag en Amsterdam

Ambiëer jij een carrière bij de overheid? Blijf dan op de hoogte van het nieuws rondom gemeenten, ministeries en semi-overheden. Met deze week: Den Haag wint de Citymarketing Innovatie Award 2011 en Amsterdam Smart City: de duurzame projecten van de Gemeente Amsterdam

Den Haag: Citymarketing Innovatie Award 2011

Den Haag is de winnaar van de jaarlijkse Citymarketing Innovatie Award 2011. Den Haag War Child City was een grootschalig project waarbij Hagenezen via verschillende evenementen geld inzamelden voor War Child. Volgens de jury is de Haagse kernpositionering ‘Internationale stad van Vrede en Recht’ via de campagne op een laagdrempelige en praktische manier overgebracht. Er waren 600 inzendingen voor de award, waaronder het fictieve reisbureau B-reizen van de gemeente Bergen op Zoom.

Amsterdam: Amsterdam Smart City

Amsterdam Smart City is een uniek samenwerkingsverband tussen Amsterdammers, bedrijven en overheden met als doel te laten zien hoe, nu en in de toekomst, slimmer energie kan worden gebruikt. Bij Amsterdam Smart City gaat het om de optelsom van innovatieve technologie, gedragsverandering bij de Amsterdamse bevolking en duurzame economische investeringen. De gemeente Amsterdam zet zich in om, waar dat kan, ook haar eigen energiegebruik terug te dringen en moderne energiebesparende technologieën toe te passen.

Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Overheidwise: Den Haag en Amsterdam'?