P&G wint Leaders for Nature Award

Ariel (P&G)

Een team met young professionals van Procter & Gamble Nederland heeft woensdag IUCN NL’s Leaders for Nature Forum Award gewonnen. Deze prijs kreeg het team voor het plan om P&G duurzamer te maken en zo de bijdrage aan een groene economie te vergroten.

Het voorstel van het Nederlandse P&G team moet  leiden tot een schoner productieproces en de komst van de eerste groene fabriek van P&G wereldwijd. Volgens de jury legt het plan een duidelijke link tussen de impact op het milieu en de financiële opbrengsten.
.


.

De teams van IBM Benelux en Arcadis belandden op een gezamenlijke tweede plaats, het plan van de medewerkers van Philips eindigde op de derde plaats.

Ook teams van ABN AMRO/Fortis, AkzoNobel Nederland, Cofely Nederland, DHV, ECN, Enexis, PricewaterhouseCoopers en Shell dienden plannen in.

De jury heeft vooral gelet op de vraag of de plannen nieuw, realistisch en uitvoerbaar zijn, of ze passen in de strategie van het bedrijf en in hoeverre zij bijdragen aan het duurzamer en dus groener maken van de kernactiviteiten van de organisatie.

Tags: Werkplezier
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'P&G wint Leaders for Nature Award'?