fbpx

P&G wint Leaders for Nature Award

Ariel (P&G)

Een team met young professionals van Procter & Gamble Nederland heeft woensdag IUCN NL’s Leaders for Nature Forum Award gewonnen. Deze prijs kreeg het team voor het plan om P&G duurzamer te maken en zo de bijdrage aan een groene economie te vergroten.

Het voorstel van het Nederlandse P&G team moet  leiden tot een schoner productieproces en de komst van de eerste groene fabriek van P&G wereldwijd. Volgens de jury legt het plan een duidelijke link tussen de impact op het milieu en de financiële opbrengsten.
.


.

De teams van IBM Benelux en Arcadis belandden op een gezamenlijke tweede plaats, het plan van de medewerkers van Philips eindigde op de derde plaats.

Ook teams van ABN AMRO/Fortis, AkzoNobel Nederland, Cofely Nederland, DHV, ECN, Enexis, PricewaterhouseCoopers en Shell dienden plannen in.

De jury heeft vooral gelet op de vraag of de plannen nieuw, realistisch en uitvoerbaar zijn, of ze passen in de strategie van het bedrijf en in hoeverre zij bijdragen aan het duurzamer en dus groener maken van de kernactiviteiten van de organisatie.

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'P&G wint Leaders for Nature Award'?