In 60 dagen naar een nieuwe baan

Annemarie Appelman

Annemarie Appelman, 27, is op zoek naar een baan. De wereld mag het weten. Na een jaar van solliciteren op de traditionele manier, zonder beoogd resultaat, was het tijd om van de geijkte paden af te stappen. Social media is haar nieuwe handvat, transparantie haar motto. Haar doel? Binnen 60 dagen een baan vinden.

Facebook, Linkedin, Twitter, Hyves…

Alle bekende sociale media worden ingezet om haar streven positief gevolg te geven. Inmiddels is ze 11 dagen onderweg en zijn de reacties overweldigend. Haar netwerk groeit explosief, interviews worden aangevraagd, tips en raad van professionals toegestuurd en het belangrijkst: de eerste afspraken voor sollicitatie ‘nieuwe stijl’ gemaakt.

Wat wil ik? Wat kan ik?

Careerwise vindt Annemarie’s werkwijze een geweldig initiatief. Vragen als ‘Wat wil ik’, ‘Wat kan ik’ en ‘Hoe ga ik dat omzetten in concreet resultaat’ zijn zeer relevant voor onze doelgroep. Haar inzichten kunnen jou op weg helpen, net zoals Careerwise dat beoogt. Wij gaan Annemarie daarom op de voet volgen.

Houd de site in de gaten voor het interview dat Careerwise deze donderdag met haar had en meer…

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'In 60 dagen naar een nieuwe baan'?