fbpx

MTV zoekt 'Future Fighters'

future-fighters

Je hebt het vast al langs zien komen. Voor het MTV-programma Future Fighters is de zender op zoek naar gemotiveerde starters die in zijn voor een nieuw avontuur. Ben jij de enthousiaste en gedreven kandidaat die ze zoeken?

Tijdens het reality programma strijden 2 teams van ieder 3 afgestudeerden tegen elkaar. De opdracht: met je team een succesvol netwerkevent organiseren. Na 7 afleveringen vol trainingen, challenges en fysieke beproevingen (de kandidaten krijgen les van een Kung Fu Master!) volgt er de grote ontknoping in aflevering 8. Het netwerkevent, de finale.
.


.

Ben je afgestudeerd, tussen de 18 en 27 jaar en in het najaar full-time beschikbaar? Ga naar www.futurefighters.nl en geef je op. De inschrijving sluit op 19 september. De eerste uitzending is op zondag 14 november om 21.00 uur op MTV.

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'MTV zoekt 'Future Fighters''?