Plan je carrière vanuit je luie… zitzak

plan-je-carriere-vanuit-je-luie---zitzak

Careerwise komt naar je toe deze herfst! Morgen staan we samen met Make a Move en vijf enorme (en te winnen) blauwe zitzakken op de campus in Rotterdam. Ben jij toevallig in de buurt van de Erasmus Universiteit? Kom dan langs onze stand in de C-hal! Vanuit je luie zitzak ontdek je in 10 minuten welke werkgevers bij je interesses, talenten en drijfveren passen.

Win een gratis zitzak t.w.v. €100!

Schrijf je ter plekke in voor onze nieuwsbrief en/of de Make a Move Carrièreweek van 15 t/m 18 november en maak kans op één van die enorme blauwe meubelstukken. Hoe we ze naar Rotterdam gaan vervoeren is ons nog een raadsel, maar ze gaan in ieder geval niet mee terug!

plan-je-carriere-vanuit-je-luie---zitzak-gr

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Plan je carrière vanuit je luie… zitzak'?