fbpx

VN zoekt jongerenvertegenwoordiger

vn-jongerenvertegenwoordiger

Ben jij internationaal georiënteerd en tussen de 18 en 25 jaar oud? Vind je armoedebestrijding, mensenrechten, internationale samenwerking en de Verenigde Naties interessant? En laat jij het belang van jongeren voorop staan? Dan kun je je tot 12 september solliciteren voor een baan als jongerenvertegenwoordiger.

Wat houdt jongeren bezig?

Een jongerenvertegenwoordiger vormt de schakel tussen jongeren en de Verenigde Naties. Je gaat actief op zoek naar de meningen en ideeën van jongeren en bespreekt die met beleidsmakers op nationaal en internationaal niveau. Dit doe je onder andere door gastlessen en workshops te geven op scholen, aanwezigheid op festivals en andere acties te organiseren om erachter te komen wat jongeren belangrijk vinden.
..

Speechen voor wereldleiders

Als jongerenvertegenwoordiger moet je sterk in je schoenen staan. Naast al het lobbywerk, ga je speechen tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties!  Daar belicht je een thema dat voor Nederlandse jongeren belangrijk is. Gelukkig hoef je dat niet allemaal in je eentje te doen. Bij de twee andere Nederlandse jongerenvertegenwoordigers kun je natuurlijk altijd aankloppen voor hulp.

Een geweldige uitdaging en goed voor je CV. Careerwise zegt: doen! Kijk hier voor meer informatie over de functie van jongerenvertegenwoordiger, de aanmeldprocedure en de huidige jongerenvertegenwoordigers.

Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu