VN zoekt jongerenvertegenwoordiger

vn-jongerenvertegenwoordiger

Ben jij internationaal georiënteerd en tussen de 18 en 25 jaar oud? Vind je armoedebestrijding, mensenrechten, internationale samenwerking en de Verenigde Naties interessant? En laat jij het belang van jongeren voorop staan? Dan kun je je tot 12 september solliciteren voor een baan als jongerenvertegenwoordiger.

Wat houdt jongeren bezig?

Een jongerenvertegenwoordiger vormt de schakel tussen jongeren en de Verenigde Naties. Je gaat actief op zoek naar de meningen en ideeën van jongeren en bespreekt die met beleidsmakers op nationaal en internationaal niveau. Dit doe je onder andere door gastlessen en workshops te geven op scholen, aanwezigheid op festivals en andere acties te organiseren om erachter te komen wat jongeren belangrijk vinden.
..

Speechen voor wereldleiders

Als jongerenvertegenwoordiger moet je sterk in je schoenen staan. Naast al het lobbywerk, ga je speechen tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties!  Daar belicht je een thema dat voor Nederlandse jongeren belangrijk is. Gelukkig hoef je dat niet allemaal in je eentje te doen. Bij de twee andere Nederlandse jongerenvertegenwoordigers kun je natuurlijk altijd aankloppen voor hulp.

Een geweldige uitdaging en goed voor je CV. Careerwise zegt: doen! Kijk hier voor meer informatie over de functie van jongerenvertegenwoordiger, de aanmeldprocedure en de huidige jongerenvertegenwoordigers.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'VN zoekt jongerenvertegenwoordiger'?