Power Nappen bij Google

Dat powernappen productiviteit met 34% kan verhogen, laat Google zich geen twee keer zeggen. Na de indrukwekkende glijbanen en speelkamers van het Googleplex, kunnen de werknemers van Google in Californië nu wegdromen en bijkomen in de Energypod van Metronaps.

De stoel is ergonomisch verantwoord ontworpen en bevat een ingebouwd audiosysteem met koptelefoon en een wekker die je met zachte trillingen en licht wakker maakt. Werknemers worden door Google gestimuleerd om in de stoel tot rust te komen om vervolgens weer alert en productief de dag door te komen.

Zal het kantoor in Amsterdam ook al zo’n Energypod hebben aangeschaft?

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Power Nappen bij Google'?